Άρθρο άποψης: “Θλιβερές διαπιστώσεις”

Ανησυχητικά  θλιβερές οι “πολιτικές” εξελίξεις:

  1. Ο κος Αρχηγός των ΑΝΕΛ /Συγκυβερνήτης επέδειξε μια ερμαφρόδιτη, ακαταλαβίστικη πολιτική συμπεριφορά, που τον ζημιώνει ανεπανόρθωτα.

του Κώστα Δημ Χρονόπουλου  (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Θυμίζω πως είχα προειδοποιήσει τους  Συγκυβερνώντες ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα συντελέσει στη συρρίκνωση των Κομμάτων τους. Ήδη εκεί οδηγούνται.

  1. Ο κος Κυβερνήτης: Δεν θέλει να παραδεχτεί κάτι που πιστεύει πλέον και ο τελευταίος πολίτης: Ότι πιέστηκε να προχωρήσει στην κατάπτυστη αντεθνική (κατά την άποψή μου, αλλά και του περίπου 80% των συμπολιτών μου) συμφωνία των Πρεσπών.

Εξήγησα τις ολέθριες μεσο -και μακροπρόθεσμες συνέπειες σε περίπτωση που θα υπέγραφε μια τέτοια απαράδεκτη συμφωνία. Αντί να λάβει σοβαρά τις αντιδράσεις και τις προειδοποιήσεις και να αναθεωρήσει το λάθος (;) του, επέλεξε την αποθράσυνση.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα -και αχρειότητα – εναντίον κάθε πραγματικού πατριώτη- ο οποίος πληγώθηκε και διαδήλωσε- αποκαλώντας τον Φασίστα, Ναζί, Προδότη (;). Οζώδεις ρυπαρότητες  προερχόμενες από γνωστούς /άγνωστους “Αριστερούς… Πατριώτες” !!!…

Η αφροσύνη και η απελπισία του πνιγμένου (που πιάνεται από τα μαλλιά του, όταν βυθίζεται δημοσκοπικά και ουσιαστικά) οδηγεί σε ανήκουστο, ανιστόρητο, διχαστικό  παραλήρημα.

Στη Θεσσαλονίκη ακούσαμε για Γκοτζαμάνηδες, για ΕΑΜ που απελευθέρωσε την Ελλάδα (Σ.Σ Ειλικρινά δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση). Επίσης αισθάνθηκα τυχερός /ευλογημένος επειδή απόλαυσα μια βαθυστόχαστη ανάλυση -μάθημα περί Πατριωτισμού (;).

Ενεός, εμπρός στις γνώσεις του ανδρός, ζήλεψα. Ντράπηκα για την άγνοιά μου! Φιλική σύσταση /συμβουλή στον κο Πρωθυπουργό:

α. Να ανοίξει λεξικά ώστε να πληροφορηθεί τι σημαίνει Πατριωτισμός.

β. Εναλλακτικά να διαβάσει το άρθρο μου στο Διαδίκτυο – Πέμπτη 6/12/2018 με τίτλο: “Εθνολαϊκισμού το Ανάγνωσμα”.

Όπως με πληροφορούν Γάλλοι φίλοι, όταν το μετέφρασαν στον Γάλλο Πρόεδρο , ζήτησε να με γνωρίσει. Ίσως για να μου ζητήσει συγγνώμη για τις δικές του ανοησίες περί Πατριωτισμού.

ΥΓ1 Ανησυχώ. Ευελπιστώ πως ο κος Πρωθυπουργός θα σταματήσει την χρησιμοποίηση του διχαστικού μίσους ως μοχλού εκλογικής νίκης του.

Διαφορετικά θα διχάσει τους Έλληνες. Εκτός αν στοχεύει να αποκτήσει τον επίζηλο τίτλο του Ε θ ν ι κ ο ύ   Δ ι χ α σ τ ή 

ΥΓ2  Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 με Εθνική Ομοψυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here