10 πράγματα που δεν ήξερες για την Emma Stone


Αν πρέπει να βρεις μια movie star που να μην είναι ούτε εξαιρετικά όμορφη, ούτε μοντέλο, αλλά να είναι πραγματικά ερωτεύσιμη. Ποια θα πεις; Ε ναι, την Emma Stone.

Έχει φιλήσει τον SpiderMan. Έχει φιλήσει και τον Ryan Gosling, οριακά ίσες φορές με την Eva Mendes. Τώρα αναμένουμε να τη δούμε στο The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου.

Ακολουθούν 10 πράγματα που δεν ήξερες για την Emma Stone:
1. Το πραγματικό της όνομα δεν είναι Emma. Ονομάζεται Emily Jean Stone. Άλλαξε το όνομά της όταν έφτιαχνε την Screen Actors Guild card της. Είδε, λοιπόν, πως το “Emily Stone” ήταν πιασμένο και το έκανε Emma. By the way, Jane ήταν το όνομα της γιαγιάς της.

2. Δεν είναι φυσική κοκκινομάλλα. Παρόλο που έχει καταφέρει να γίνει η φαντασίωση όλων τον redhead lovers. Το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι το ξανθό.
Fun fact: Πήρε τον πρώτο της ρόλο όταν έβαψε τα μαλλιά της μαύρα.

3. Υπάρχει λόγος που η φωνή της είναι βραχνή. Ακόμα ένα trademark της στο μεταξύ. Η ίδια κάνει πλάκα ότι απλώς στα τέσσερά της χρόνια κάπνιζε. Αυτό που συνέβη, όμως, είναι ότι είχε κολικούς όταν ήταν μωρό όποτε πρακτικά… έκλαιγε πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει κάλους στις φωνητικές χορδές που κάνουν τη φωνή της βραχνή. Μάλιστα, έχει πει πως για οποιοδήποτε ρόλο έχει χρειαστεί να φωνάξει, η φωνή της έκανε να επανέλθει σχεδόν μια βδομάδα.

4. Η πρώτη της δουλειά ήταν το να ψήνει treats για σκυλιά σε ένα dog bakery.

5. Οι ταινίες που την ενέπνευσαν να ασχοληθεί με την υποκριτική είναι οι The Jerk, Annie Hall, Hocus Pocus, and Beetlejuice.

6. Φοβάται τις αράχνες, το να τη σηκώνουν και τις βελόνες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκε αρκετά όταν η Ellen DeGeneres τις εμφάνισε ψεύτικες αράχνες σε μια συνέντευξή της. Για τις φοβίες της η ίδια έχει δηλώσει:

Έχω δύο φοβίες: η μια είναι το να με σηκώσει κάποιος πάνω από το κεφάλι του, η οποία έγινε και θέμα με το Crazy, Stupid, Love. Η άλλη φοβία είναι η αιμοληψία.

7. Η καλύτερη φίλη της είναι η Taylor Swift. Μίλησε για τη φιλία τους το 2011.
“Γνωριστήκαμε στα Young Hollywood Awards for Hollywood του περιοδικού Life. Γνωριστήκαμε εκεί πριν τρία χρόνια και μετά άκουσα τη μουσική της και της έστειλα ένα mail λέγοντας της ότι μου αρέσει πολύ η μουσική της, υπόσχομαι. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε και να κάνουμε παρέα.”
8. Αποκάλυψε το πιο αστείο πράγμα που έχει διαβάσει για τον εαυτό της. Στις 73 Questions με τη Vogue, η Emma αποκάλυψε το πιο τρελό πράγμα που έχει διαβάσει για τον εαυτό της στο Internet: ότι μοιάζει με ψάρι, μέσα σε ένα κοτόπουλο που καπνίζει ένα τσιγάρο.

9. Ο Joan Hills είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους στον κόσμο.

10. Ο Bill Murray είναι το είδωλό της. Επίσης οι Gilda Radner, John Candy, Charlie Chaplin, the Beatles, Lorne Michaels, Cameron Crowe αποτελούν έμπνευση για αυτή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ