Γιώργος Παπαδάκης: Νοσηλεύτηκε στο Σισμανόγλειο ο έγκριτος δημοσιογράφος


Ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype, καθώς είναι ακόμη θετικός στον κορονοϊό. (RSF: 533 δημοσιογράφοι φυλακισμένοι παγκοσμίως -Αυξήθηκε κατά 18% και ο αριθμός εκείνων που σκοτώθηκαν).

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε τελικά για 6 μέρες.

«Μου έλειψες Μαρία, μου έλειψε η ένταση του πρωινού, οι φίλοι μας, οι συνεργάτες μου… Έπρεπε να βιώσω κι εγώ το θέμα του κορονοϊού. Έφυγα 5 μέρες και τα έκανε μην πω η Καϊλή. Σας άφησα λίγες μέρες, μαντάρα τα κάνατε…», είπε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης στην Μαρία Αναστασοπούλου και στη συνέχεια εξήγησε:

«Ήταν ένας συνδυασμός κορονοϊού με κάποια λοίμωξη και με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου έμεινα μέχρι και χθες. Ήμουν σε μονάδα covid για 5-6 μέρες».

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορoνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου.

Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης  στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα».

Με λένε όλοι γκαντέμω», σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είχε, επίσης, κολλήσει κορονοϊό.

Φοίβος Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου πλέον προτιμά να είναι πίσω από τις κάμερες, έχει κουραστεί»

Παράλληλα, ο γιος του δημοσιογράφου, Φοίβος Παπαδάκης, μίλησε για την απόφαση του πατέρα του να αποσυρθεί από την τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», ανέφερε συγκεκριμένα ο επίσης δημοσιογράφος Φοίβος Παπαδάκης.

Τέλος ο Φοίβος Παπαδάκης δε δίστασε να σχολιάσει και την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του με την υγεία του: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορονοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί» απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ