Μιχάλης Ρακιντζής: Αποθεώθηκε ο αξεπέραστος τραγουδοποιός σε μια νοσταλγική βραδιά [vid]


Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της “Σπίτι με το MEGA” τον αξεπέραστο Μιχάλη Ρακιντζή σε μια τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή και τραγουδοποιού μετά από πολλά χρόνια. Με ηλεκτρονικά στοιχεία, πολύ μπροστά από την εποχή του, ο ίδιος ξεχωρίζει πάντα για το ιδιαίτερο στυλ του και το κοινό δεν σταματάει να τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση.

Εκτός από φίλους καλλιτέχνες του Μιχάλη Ρακιντζή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και όλοι οι ήρωες των τραγουδιών που ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Πρώτος και καλύτερος ο Πουφ, χαρακτηριστική φιγούρα στο ομώνυμο τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή. Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε το 1991. Ανάμεσα και στους υπόλοιπους καλεσμένους είδαμε και την Σοφία Αρβανίτη, η οποία και ερμήνευσε μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή το “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια”.

Οι χρήστες του Twitter, από την αρχή του αφιερώματος στον σπουδαίο καλλιτέχνη, δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στην δημοφιλή πλατφορμα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να θυμούνται τα εφηβικά τους χρόνια!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ