Μαύρο Ρόδο 18/12: Ο Πέτρος δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Ελισάβετ [trailer]


Η τηλεοπτική εβδομάδα για το Μαύρο Ρόδο ξεκινά δυνατά απόψε στις 22:40, με την εισβολή του Πέτρου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Αυξεντία. Εκεί θα φροντίσει να μείνει μόνος με την Ελισάβετ, έτσι ώστε να της αποκαλύψει για μια ακόμη φορά πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της. Η Αυξεντία όμως θα τους δει και η αντίδρασή της μόνο ψύχραιμη δεν πρόκειται να είναι. Άραγε η συνεχιζόμενη πίεση τι αντίκτυπο θα έχει στην δόκιμη μοναχή;

Μαύρο Ρόδο 18/12: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλάι της την Ελισάβετ. Εκεί, είναι και ο Πέτρος και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο, ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του Παράσχου ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, τον ανησυχούν. Ο Λευτέρης αδιαφορεί για την Πολυξένη και εκείνη φοβάται πως η κρίση αυτή είναι σοβαρή για το γάμο τους.

Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος. Η Φιλαρέτη δεν έχει σκοπό να παραδώσει την Ηγουμενία της. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Μπορεί η αγάπη του να της αλλάξει γνώμη; Μη χάσετε το αποψινό επεισόδιο, το οποίο προμηνύεται να είναι και πάλι γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ