Παράδεισος των κυριών (19/12): Ο Πάρης μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για τον αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος


Νέα επεισόδια θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών του Alpha, όπως κάθε εβδομάδα, και σήμερα Δευτέρα 19/12 αναμένεται να συγκλονιστεί το τηλεοπτικό κοινό από τις καταιγιστικές εξελίξεις που έπονται. (Κάνε ότι κοιμάσαι (19/12): Η Βικτόρια προσπαθεί να δώσει στον Νικόλα τις απαντήσεις που ψάχνει).

Οι εξελίξεις της  Δευτέρας (19/12) – Επεισόδιο 52

Όσο η ένταση ανάμεσα στον Ντίνο και τη Μιράντα συνεχίζεται, ο Βύρωνας και ο Μάρκος αγωνιούν για το αν θα δεχθεί η Μιράντα τη βοήθειά τους αυτή την κρίσιμη στιγμή. Η Μιράντα όμως, κρατώντας τον θυμό της για τον Ντίνο, δεν δέχεται καμία βοήθεια. Παράλληλα, η κατάθεση της Ντέπυ πέφτει σαν βόμβα στο αστυνομικό τμήμα: «Θέλω να πάρω πίσω την κατάθεσή μου. Δεν ισχύει τίποτα από όσα σας είπα, ισχυρίζεται, πράγμα που βγάζει τον Σωτήρη εκτός εαυτού.

Ο Ντίνος μαθαίνει τους αρραβώνες της Αμαλίας

Ο Πάρης μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος και απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλίων. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος καθυστερεί να εμφανιστεί στο κατάστημα και η απουσία του δημιουργεί στη Ζηνοβία αρνητικό προαίσθημα.

Την ίδια ώρα στον Παράδεισο εμφανίζεται ο Άγης και η Γεωργία θέλει να τον δει και έτσι πηγαίνει να πάρει την άδεια του Ντίνου: «Σας παρακαλώ, μόνο για δέκα λεπτά θα λείψω», του λέει, αλλά ο Ντίνος δεν θέλει να την αφήσει: «Τώρα έχεις δουλειά. Λυπάμαι Γεωργία μου, θα τον δεις έτσι κι αλλιώς το βράδυ». Και τότε η Γεωργία χωρίς να το θέλει ρίχνει στην κυριολεξία τη βόμβα: «Δεν θα τον δω, κύριε Ντίνο, γιατί το βράδυ αρραβωνιάζεται η αδελφή του η Αμαλία με τον Πάρη», του λέει και ο Ντίνος παγώνει.

Οι εξελίξεις της Τρίτης (20/12) – Επεισόδιο 53

Είναι παραμονές Χριστουγέννων και παραμονή του γάμου της Αμαλίας με τον Πάρη… Η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της και τη θεία της: «Κορίτσι μου, μπράβο σου! Πήρες το βραβείο για τις φωτογραφίες σου. Θα πας το βράδυ στην ειδική βραδιά με τον Πάρη», της ανακοινώνουν, αλλά για κείνη αυτό δεν είναι τόσο ευχάριστο: «Δεν πάω πουθενά. Δεν θέλω ούτε βραβείο ούτε τίποτα και κυρίως δεν πρόκειται να εμφανιστώ με τον Πάρη», τους ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ ο Πάρης είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σ’ αυτόν τον γάμο, ενώ στον Παράδεισο η δουλειά συνεχίζει να πηγαίνει καταπληκτικά και ο τζίρος του μαγαζιού να είναι μεγάλος. Δεν είναι όμως αρκετός για να μπορέσει ο Ντίνος να ξεπληρώσει το χρέος του στον Ζήση, πριν την προθεσμία που του έδωσε. Παράλληλα ο Θανάσης αισθάνεται σίγουρος και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον φόβο της Ματούλας, ενώ η μέρα της δίκης της Μιράντας φτάνει. Τόσο ο Βύρωνας όσο και ο Ντίνος χωρίς τη Ματούλα δεν καταφέρνουν να βρουν τρόπο να τη γλιτώσουν. Η δίκη γίνεται, η Μιράντα καταδικάζεται για πλαστοπροσωπία και για άλλη μια φορά μπαίνει άδικα στη φυλακή!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ