Μια στιλίστρια σου λέει τα λάθη που κάνεις με τις κάλτσες και τα παπούτσια σου – Ο συνδυασμός μετράει


Και να που φτάσαμε στο σημείο εκείνο που τα σοσονάκια βγαίνουν στο φως με δόξα και τιμή. Οι κάλτσες και τα καλτσάκια είναι το αγαπημένο αξεσουάρ, έχει φύγει από τα στενά πλαίσια του «βασικού» και έχει πάρει διαστάσεις «έξτρα».

Η χαρά του επιπρόσθετου έρχεται μαζί με τα φαντεζί καλτσάκια να συνδυαστεί με δημιουργική αρμονία μαζί με το πέδιλο, μάλιστα φοράμε πέδιλα το χειμώνα, ή μαζί με το ankle boot, ή με το κλειστό με κορδόνια.

Με άλλα λόγια, όσο αγαπάμε τα παπούτσια, άλλο τόσο αγαπάμε τα καλτσάκια. Μαζί δε, αυτα΄τα δύο item μπορεί να αναδείξουν μία βαρετή εμφάνιση σε υψηλής τάσης outfit.

Υπάρχει όμως πάντα η περίπτωση του λάθους. Το ύψος της κάλτσας παίζει το ρόλο του σε συνδυασμό με το ύφος των παπουτσιών, καθώς και το υλικό της κάλτσας. Άλλες φορές μία βαμβακερή επιλογή μπορεί να κάνει την καλύτερη εντύπωση κι άλλες χρειάζεται μία λάμψη από χρυσές κλωστές στην ύφανση.

Οι κάλτσες έχουν ένα ακόμα υπερατού: επιτρέπουν στο υπόλοιπο πόδι να είναι γυμνό, κάτι που η μόδα απαιτεί πλέον, ενώ παράλληλα κρατάει το σώμα ζεστό μιας και τα δάχτυλα είναι καλυμμένα.

Δείτε τι λέει επί του θέματος η YouTuber, Busbee Style:



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ