Νίκος Ξανθόπουλος: «Το παιδί του λαού» νοσηλεύεται στην εντατική δίνοντας μάχη για τη ζωή του

Στην εντατική νοσηλεύεται ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας ίσως και την τελευταία μάχη της ζωής του. Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. (Χριστούγεννα στο Netflix με «Emily in Paris» και «Knives Out»)

Το «παιδί του λαού», που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, έχοντας δίπλα του συνεχώς την πολυμελή οικογένειά του, απλώς περιμένει τη μέρα που οι γιατροί θα του δώσουν το πολυπόθητο εξιτήριο.

Την είδηση των προβλημάτων υγείας και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε η πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο ηθοποιός να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδα.

Όσοι γνωρίζουν τον 88χρονο ηθοποιό αναφέρουν πως η υγεία του κλονίστηκε μετά το άγχος που ο ίδιος αντιμετώπισε με την περιπέτεια υγείας της Εριφύλης, της πολυαγαπημένης του συζύγου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ