Ιωάννα Τούνη: «Αγχώνεστε πιο πολύ από εμένα…»


Η Ιωάννα Τούνη μπήκε στον μήνα της και μετράει αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. (Τίτλοι τέλους για τον Ντεμή Νικολαΐδη και την Φανή Σπυριδάκη)

Η influencer και επιχειρηματίας βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Θεσσαλονίκη περιμένοντας από μέρα σε μέρα να γεννήσει. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι… followers της που ρωτούν συνεχώς την Ιωάννα Τούνη αν ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο του γιου της.

Η Ιωάννα Τούνη έστειλε σαφές μήνυμα στις μανούλες που την ακολουθούν στα social media: «Με ρωτάτε συνέχεια αν είναι έτοιμο το δωμάτιο του μωρού και να σας το δείξω να πάρετε ιδέες οι εγκυούλες! Να σας πω με πολλή αγάπη συμπεθέρες μου, ότι δεν θέλω να αγχώνεστε τόσο πολύ για όλα! Ένα βρεφάκι δεν χρειάζεται πλήρως εξοπλισμένο παιδικό δωμάτιο εξαρχής!».

«Με την κοιλιά τούρλα δεν υπάρχει πλέον κώλ@ς δεν ξέρω πως συνέβη αυτό»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη φορώντας πυτζάμες και παντόφλες μονόκερους, παρατηρούσε στον καθρέπτη της κρεβατοκάμαράς της τις αλλαγές στο σώμα της και θέλησε να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας πως δεν έχει πια …κώλ@ καθώς όλα πάνω της έχουν γίνει μια τεράστια κοιλιά.

«Και με την κοιλιά τούρλα πλέον, δες εδώ πέρα κατάσταση. Αυτό! Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά. Αυτό δε ξέρω πως έχει συμβεί. Πραγματικά. Πάω να βάψω ρίζα τέλος πάντων. Επειγόντως όμως, επειγόντως» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ