Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου και το τραγούδι ανεπανάληπτος του Βοσκόπουλου»


Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια ασυνήθιστη συνέντευξη στη Φωτεινή Ψυχίδου και το Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης. Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας οραματίστηκε με τρόπο μοναδικό την επερχόμενη κηδεία του ενώ αποκάλυψε με ποιον τρόπο θα ήθελε, ιδανικά, να έρθει το τέλος του κόσμου.(Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Όταν ακούω Χριστούγεννα η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μάνα μου την οποία αγαπούσα πάρα πολύ»)

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου! Το dress code εξαρτάται από ποιο θάνατο θα πάω. Μια πολύ ωραία συζήτηση αλλά μ’ αρέσει! Έχω πει πως αν είναι ακαριαίος θα βάλω το ρούχο που είχα βάλει στην τελευταία φωτογραφία που πόσταρα στα social media. Το μαύρο χρώμα δεν «παίζει» στη δική μου κηδεία! Θα υπάρχει τρομερή παλέτα χρωμάτων. Color blocking θα υπάρχει».

«Θα ήθελα να ακούγεται το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου που λέει «ανεπανάληπτος» γιατί ας… μ’ αφήσει να είμαι εγωιστής φεύγοντας και να λέω ότι είμαι ανεπανάληπτος! Αφού δεν το είπα στη ζωή».

«Όπου κάνω μια ιδιαίτερη εμφάνιση γίνεται το τέλος του κόσμου και το έχω νιώσει πολλές φορές. Θα ήθελα να μας βρει όμως με γκάζι! Όλοι αυτοί γίνονται πλούσιοι από τα γκάζια, εγώ μια ζωή γκαζώνομαι ας… πάω από το κ@λ@γκάζι να τελειώνουμε» αποκάλυψε, ακόμα, ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ