Ληστεία στη Rolex: Βρέθηκε η μια μηχανή που χρησιμοποίησαν οι ληστές


Βρέθηκε η μια από τις μηχανές που χρησιμοποίησαν οι δράστες μετά τη θρασύτατη ληστεία σε γνωστό κατάστημα ρολογιών στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι υπέδειξαν μηδενικά αντανακλαστικά χθες για την αποτροπή της ληστρικής επίθεσης, χρειάστηκαν πάνω από 24 ώρες για να εντοπίσουν ακόμα και το όχημα διαφυγής των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι στο κατάστημα, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (20/12) ένοπλη ληστεία, καθώς τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, χτύπησαν τον φύλακα, έσπασαν με βαριοπούλα τη τζαμαρία και μπήκαν στο κατάστημα, ενώ άρπαξαν 23 ρολόγια μεγάλης αξίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως οι δράστες σχεδίαζαν το «χτύπημα» καιρό και χθες, στις 10πμ μπήκαν στο κατάστημα την ώρα που έβγαινε ένας ανυποψίαστος πελάτης.

Δύο εκ των δραστών φορούσαν κράνη και άλλοι δύο καπέλα και χειρουργικές μάσκες. Χτύπησαν τον φύλακα στο κεφάλι με τη λαβή ενός πιστολιού, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ένας από τους δράστες έμεινε έξω από το κατάστημα, ενώ οι υπόλοιποι έσπασαν τις βιτρίνες με ένα σφυρί και άρπαξαν 23 ρολόγια συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Αφού ανέβηκαν σε δύο μηχανές εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους μόνο ένα σφυρί, που τώρα έχει τεθεί στο «μικροσκόπιο» των Αρχών για γενετικό υλικό, μαζί με υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι ληστές διέφυγαν και αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ