Ο κακός χαμός με το τσιγάρο του Μπισμπίκη στο μαγαζί που τραγουδά η Βανδή: Η ανακοίνωση του Έναστρον μετά την παρέμβαση Πλεύρη


Ο έρωτας και ο βήχας, όπως λένε, δεν κρύβεται, ενώ μάλιστα κάποιες φορές φέρνει και δυσάρεστα αποτελέσματα, όπως αυτή η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το αναμμένο τσιγάρο του ηθοποιού, από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια και η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, το φωτογραφικό πρακτορείο NDP απαθανάτισε τον Βασίλη Μπισμπίκη στο “Εναστρον”, όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες, να απολαμβάνει την αγαπημένη του και εκείνη να σκύβει από τη σκηνή και να του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Αυτό όμως που σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα πρόσεχε κανείς, αλλά τώρα λόγω νόμου μπορεί να επιφέρει και πρόστιμο (δεν είναι φυσικά το φιλί) είναι πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κρατά στο χέρι του ένα αναμμένο τσιγάρο!

Το ζευγάρι αδιαφόρησε πλήρως για τα βλέμματα όλων που είχαν στραφεί πάνω τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης αδιαφόρησε πλήρως για τα μέτρα που ισχύουν στους εσωτερικούς χώρους σχετικά με το τσιγάρο, με βάση τον αντικαπνιστικό νόμο.

Η ανάρτηση Πλεύρη για τον Μπισμπίκη και το τσιγάρο

Τα εν λόγω στιγμιότυπα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος προανήγγειλε πρόστιμο για το “Έναστρον”.

“Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ”, έγραψε ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η ανακοίνωση του “‘Εναστρον”:

Μετά την ανάρτηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, για την επιβολή πρόστιμου, το νυχτερινό μαγαζί “Εναστρον” έβγαλε μια ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του “Έναστρον”, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επι πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό που έλαβε δημοσιότητα, δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε !

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!”.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ