Drew Barrymore: «Από τότε που ήμουν 19, άκουγα κριτική για το τι κάνω λάθος»


Η Drew Barrymore μιλώντας στο περιοδικό People, αποκάλυψε ότι άρχισε να ξαναπίνει μετά το διαζύγιό της. Κατάφερε ωστόσο να τιθασεύσει τα πάθη της και να βρει όπως η ίδια δηλώνει την ισορροπία της.(Cher: Αυτό είναι το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της)

Η Drew Barrymore ζει με τις κόρες της στη Νέα Υόρκη, τη 10χρονη Olive και την 8χρονη Frankie και διανύει την 3η σεζόν της εκπομπής της, “The Drew Barrymore Show”. Ξεκίνησε μέσα στην πανδημία, σε μία περίοδο όπου μιλούσε σε ένα άδειο στούντιο και ξενυχτούσε για να γράψει αστείους μονολόγους. Η εκπομπή απογειώθηκε φέτος, όταν κατάλαβαν ότι έπρεπε να μικρύνει η διάρκεια. Ήξερε όμως εξαρχής ότι δεν ήθελε να είναι μία εκπομπή με καλεσμένους celebrities. «Ήθελα να υπάρχουν και τα δύο και όχι μόνο άνθρωποι που ξέρω». Η 3η σεζόν ανέβηκε 70% σε τηλεθέαση.

«Από τότε που ήμουν 19, άκουγα κριτική για το τι κάνω λάθος. Μέχρι που εκπαιδεύεσαι να μην παίρνεις προσωπικά τα πάντα και να μην λυγίζεις σε κάθε feedback που παίρνεις». Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρχει κάποια ηθοποιός που τα έχει δει όλα, αυτή είναι η Barrymore. Η πρώτη της δουλειά ήταν πριν χρονίσει, σε μία διαφήμιση, ενώ ο ρόλος που την καθιέρωσε ήταν στα 9 της χρόνια. Στον E.T.

Μεγάλωσε σε μία οικογένεια ηθοποιών και ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Δεν ένιωσε ποτέ την πίεση να το κάνει, αλλά ήταν μονόδρομος. «Υπήρχε αυτή η μαγνητική, συμπαντική δύναμη που με τραβούσε». Και η υποκριτική ήταν μόνο η αρχή. Στα 34, πέρασε στη σκηνοθεσία και στα 20 ξεκίνησε τη δική της εταιρία παραγωγής. Και μιλάμε για 30 χρόνια πριν.

Μιλά για το διαζύγιό της από τον σύμβουλο τέχνης Will Kopelman το 2016, όταν οι κόρες τους ήταν πολύ μικρές. «Δεν υπήρξε κάποιος συγκεκριμένος λόγος και αυτό το έκανε πιο δύσκολο γιατί δεν ήξερες τι να κατηγορήσεις. Το παλέψαμε πολύ. Όπως λέει ένας φίλος, το διαζύγιο είναι ο θάνατος ενός ονείρου». Ήθελε τόσο πολύ να έχει μία δεμένη οικογένεια, σε αντίθεση με τη δική της, όταν αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι στα 14 και να ζήσει μόνη της.

Μετά το διαζύγιο, έφυγε από την Καλιφόρνια, για να ζει πιο κοντά στον πατέρα των παιδιών της, αλλά ήταν μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της. «Ξεκίνησα πάλι να πίνω για να μουδιάζω τον πόνο. Αυτό έκανε το αλκοόλ για εμένα και πάλευα διαρκώς να μην το ξανακάνω γιατί ήξερα ότι μπορεί να με καταστρέψει. Σκεφτόμουν ότι κατέστρεψα τα παιδιά μου και έπαψα να νοιάζομαι για εμένα». Τελικά έκανε ψυχοθεραπεία και είναι νηφάλια μέχρι σήμερα.

Δεν έχει βρει ακόμα την ισορροπία που θα ήθελε γιατί νιώθει ότι βρίσκεται πάντα στα άκρα. «Πόνος ή έκσταση, χαρά ή απόλυτη κατάθλιψη. Δουλεύω πολύ και δεν έχω ιδέα τι κάνω. Ελπίζω να βρω την ισορροπία μετά τα 50». Για την ώρα, βγαίνει για ραντεβού, αλλά δεν ενθουσιάζεται κιόλας. Περνά πολύ καλά μόνη ή με τους φίλους της. Ο πρώην σύζυγός της παντρεύτηκε ξανά το 2021, και η Drew λατρεύει τη νέα σύντροφο. «Η Allie είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος. Τη λατρεύω, όπως και το να είμαστε όλοι μαζί. Ονειρεύομαι ακόμα την οικογένεια, αλλά με διαφορετικό τρόπο».

Στα 47 της, κάνει τη δουλειά που αγαπά, τα παιδιά της είναι χαρούμενα και πιστεύει ότι η τελευταία δεκαετία ήταν η καλύτερή της. «Ως παιδί, αλλά ακόμα και στα 20 ή στα 30, πίστευα ότι η ευτυχία είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία. Τελικά είναι επιλογή. Κάποιες μέρες είναι πολύ δύσκολο, αλλά όταν την κατακτάς, είναι μία σπουδαία νίκη. Και την κρατάς σφιχτά».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ