Πελέ: Το μήνυμα της κόρης του για τη μάχη με τον καρκίνο – «Λύπη και απελπισία»


Δύσκολες στιγμές συνεχίζει να περνά ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η κόρη, Κέλι Νασιμέντο, με νέα ανάρτησή της στο Instagram εξομολογήθηκε ότι υπάρχει απελπισία και λύπη στην οικογένεια για την όλη κατάσταση.

«Eίμαστε κοντά ο ένας στον άλλον»

«Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις. Κάποιες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία και άλλες φορές θυμόμαστε αστεία περιστατικά από το παρελθόν και γελάμε» γράφει στην ανάρτησή της η κόρη του Πελέ.

«Το άλλο που μάθαμε από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να συζητάμε και να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι αξίζει όλο αυτό, όταν είμαστε όλοι μαζί» τονίζει.

Λίγο νωρίτερα, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία με πολλά από τα μέλη της οικογένειας του Πελέ από γκαλά που είχε γίνει στο παρελθόν για λογαριασμό του ιδρύματος του άλλοτε άσου της μπάλας και το νοσοκομείο Pequeno Principe, που είχαν συνεργαστεί για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

«Ο χρόνος “πετάει”, οι χαρούμενες στιγμές είναι για πάντα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Κέλι, που καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και έχει ανεβάσει και άλλες συγκινητικές φωτογραφίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ