Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη σύσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ


Η Πόπη Τσαπανίδου ενημερώθηκε πλήρως για τις προτεραιότητες του κόμματος, ενώ έγινε και μια πρώτη ιεράρχηση των επόμενων βημάτων που θα ακολουθήσει σε επίπεδο επικοινωνίας, η Κουμουνδούρου

Την πρώτη της επαφή με τη νέα πραγματικότητα που καλείται να υπηρετήσει, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Πόπη Τσαπανίδου. Μπορεί η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει καθήκοντα, επίσημα, από την 1η Ιανουαρίου, ωστόσο φαίνεται πως μπαίνει από νωρίς στα «βαθιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία συμμετείχαν ο προκάτοχος της και υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας, Νάσος Ηλιόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Ανδριόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Παπαδάκης, και οι αναπληρωτές εκπρόσωποι, Στέργιος Καλπάκης και Τάνια Καραγάννη.

Η Πόπη Τσαπανίδου ενημερώθηκε πλήρως για τις προτεραιότητες του κόμματος, ενώ έγινε και μια πρώτη ιεράρχηση των επόμενων βημάτων που θα ακολουθήσει σε επίπεδο επικοινωνίας, η Κουμουνδούρου. Όπως είπε στο Newsbomb.gr πρόσωπο που συμμετείχε στη συνάντηση, το κλίμα ήταν εξαιρετικό.

Άλλωστε, όλοι γνώριζαν την νέα εκπρόσωπο ως δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, επομένως δεν υπήρχε καμία αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Αντίθετα, συμπλήρωσε το ίδιο άτομο, όλοι καλοδέχθηκαν και αγκάλιασαν την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία, βέβαια, έχοντας πλήρη αντίληψη της ευθύνης που αναλαμβάνει, είχε λίγο άγχος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας – που έχει αναχωρήσει ήδη για τη Βραζιλία, όπου θα παραστεί στη τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της χώρας, Λούλα ντα Σίλβα- υποδέχθηκε την Τετάρτη την Πόπη Τσαπανίδου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

«Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ