Κεραμέως: Σε αργία ο εκπαιδευτικός που βίαζε την κόρη του


Καλαμάτα: Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ενημέρωσε ότι κίνησε τις διαδικασίες για να τεθεί σε αργία ο 61χρονος που βίαζε τη 12χρονη κόρη του.

Άμεση ήταν η αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στη φρικιαστική υπόθεση της Καλαμάτας. Ένας 61χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε τη 12χρονη κόρη του, με την κ. Κεραμέως να ενημερώνει ότι άμεσα έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του.

«Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται οτι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η υπουργός Παιδείας.

Το μήνυμα της κ. Κεραμέως

Διαζευγμένος ο 61χρονος κατηγορούμενος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, το παιδί έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και μέσα από αυτήν προέκυψε ότι ο 61χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του παιδιού από το 2017. Ο 61χρονος είναι διαζευγμένος και με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου έπαιρνε το παιδί για συγκεκριμένες ημέρες. Την περίοδο των γιορτών η 12χρονη έμενε μαζί του.

Ο εκπαιδευτικός έκανε βόλτα με το παιδί του την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα όταν έγινε αντιληπτός από μία γυναίκα την ώρα που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του.

Η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 61χρονο. Από την κατάθεση του παιδιού προέκυψε ότι ασελγούσε σε βάρος του από το 2017. O 61χρονος δεν είναι διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καλαμάτα, όπου συνελήφθη, αλλά σε άλλη περιοχή της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Καλαμάτα: Εκπαιδευτικός ο πατέρας που ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του

Καλαμάτα: Εκπαιδευτικός ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του

Καλαμάτα: Πατέρας συνελήφθη για ασέλγεια στην κόρη του


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ