Βιβλίο-«βόμβα» για το Παλάτι ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ


Με νέο βιβλίο, το οποίο θα περιλαμβάνει την αυτοβιογραφία της, ετοιμάζεται να ταράξει ξανά τα νερά για τη βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Sussex ετοιμάζεται να πει αλήθειες που δεν θα αρέσουν στο Παλάτι. 

Απανωτά έρχονται τα χτυπήματα στο Παλάτι από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Πρώτα η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα, μετά το πολύκροτο ντοκιμαντέρ στο Netflix. Οι Sussexes φαίνεται πως έχουν βαλθεί τρελάνουν τη βασιλική οικογένεια με τις αποκαλύψεις.

Τώρα ακούγεται ότι η Μέγκαν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά της. Το βιβλίο του Χάρι αν και αποκαλυπτικό δεν περιλαμβάνει αυστηρή κριτική για τον βασιλιά Κάρολο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στους Times «το βιβλίο θα είναι χειρότερο για αυτούς από ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια», αναφέροντας συγκεκριμένα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον οποίο έχει απομακρυνθεί πια ο Χάρι.

«Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά από αυτό», αναφέρει η πηγή.

Το βιβλίο της Μέγκαν όμως αναμένεται να είναι άκρως αποκαλυπτικό. Σύμφωνα με αναφορές οι αποκαλύψεις θα είναι εκρηκτικές, καθώς η δούκισσα θα γράψει λεπτομερώς τα όσα βίωσε με τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο The Bench. Με το ίδιο εκδοτικό οίκο αναμένεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία της.

Ένας ατζέντης του Χόλιγουντ σχολίασε, μάλιστα, ότι θα προκαλούσε εντύπωση αν δεν εξέδιδε και τη δική της πλευρά της ιστορίας, μετά το βιβλίο του Χάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Μέγκαν Μαρκλ: «Ναρκισσίστρια» τη χαρακτηρίζει το περιοδικό Politico

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε σοβαρή σχέση πριν από τη Μέγκαν

Χάρι – Μέγκαν: Δεν δέχονται τη «συγγνώμη» της «The Sun»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ