Εξομολόγηση-σοκ της Τζένιφερ Άνιστον: Την έδιωξε ένα φάντασμα από το στοιχειωμένο σπίτι της (vid)


Μια τρομακτική εμπειρία από την αρχή της καριέρας της εξομολογήθηκε η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, στην εκπομπή «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν.

Mόλις είχε μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες και είχε βρει ένα σπίτι, το οποίο μοιραζόταν με μία συγκάτοικο. Σύντομα, όμως, θα μάθαινε ότι και κάτι… άλλο κατοικούσε στο ίδιο σπίτι.

Διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα τάραζαν τη νεαρή –τότε- ηθοποιό. Το πλυντήριο πιάτων ξεκινούσε μόνο του, η καφετιέρα το ίδιο, το στερεοφωνικό άρχιζε να παίζει σε φουλ ένταση. Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν τρομοκρατημένη.

Τελικά, ζήτησε τη βοήθεια ενός  μέντιουμ – γητευτή φαντασμάτων, όπως τη συμβούλεψε ένας φίλος της.

Το μέντιουμ, με ένα πιάτο με λιβάνι στο χέρι, άρχισε να περπατάει μέσα στο σπίτι μαζί με την ηθοποιό, μουρμουρίζοντας κάποια λόγια. Μόλις έφτασαν σε μία γωνία, το πιάτο έσπασε μόνο του! Προχωρώντας στη συνέχεια, στο σαλόνι, πάλι έσπασε μόνο του ένα βαρύ τασάκι από χοντρό γυαλί που ήταν πάνω στο τραπέζι. Τότε, το μέντιουμ είπε στην Τζένιφερ Άνιστον να βγει έξω από το σπίτι.

Όταν το μέντιουμ και το πνεύμα έμειναν μόνοι τους, αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο έκανε όλη αυτή τη φασαρία το φάντασμα: δεν συμπαθούσε τη συγκάτοικο της Άνιστον. Τουλάχιστον, αυτό της είπε ο γητευτής φαντασμάτων.

Τελικά, η Άνιστον μετακόμισε και δεν μάθαμε ποτέ τι απέγινε το φάντασμα ή η συγκάτοικος.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ