Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Το όνομα που θα δώσουν στο βλαστάρι τους


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον μονάκριβο γιο τους. (Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω αλλεργία στους φτωχούς»)

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γυναικολόγο της παρουσιάστριας, Παναγιώτη Ψαθά, αποκαλύπτοντας το όνομα του παιδιού.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι τελείως καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», είπε ο Παναγιώτης Ψαθάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε με τη σειρά της τις ευχές της στο παιδάκι τους: «Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ