Βέροια: Προσωρινά κρατούμενη η 29χρονη παιδοκτόνος


Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 29χρονη παιδοκτόνος στη Βέροια. Ωστόσο, η  29χρονη επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στα νερά του Αλιάκμονα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αντώνη Μπιδέρη.

Ο εισαγγελέας ωστόσο δεν πείστηκε και διέταξε την προσωρινή της κράτηση, ενώ ζήτησε και σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, ενώ διατάχθηκε και πραγματογνωμοσύνη.

Σε πλήρη σύγχυση φέρεται ότι βρίσκεται η Μήδεια της Βέροιας, που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών μωρό της ρίχνοντάς το στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς επιμένει να ρωτάει αν το παιδί της είναι ζωντανό!

Να σημειωθεί πως «Από την πρώτη στιγμή η μητέρα αρνείται την κατηγορία. Η γυναίκα αυτή είναι ένα πονεμένο πλάσμα. Εγώ, απ’ ό,τι έχω αντιληφθεί, είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι, που μέχρι αργά χθες (ενν. προχθές) το απόγευμα δεν είχε καταλάβει τι έχει συμβεί. Αν το παιδί είναι εν ζωή ή όχι. Ζήτησε να το δει, και σήμερα το πρωί, μέχρι τη στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι έχει ολοκληρωθεί και η κηδεία» δήλωσε ο δικηγόρος της 29χρονης παιδοκτόνου Αντώνης Μπιδέρης. Παράλληλα, τόνισε ότι η εντολέας του δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η 29χρονη οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρό το άτυχο αγγελούδι. «Αυτό έχει γίνει, η ίδια οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο» είπε.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου, και έπεσε στο νερό. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό για να τη βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου» δήλωσε η 29χρονη Ελευθερία στο newsit.gr. Αναμένεται, επίσης, να ισχυριστεί ότι πήγε με το μωρό στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να… παίξουν! Η μητέρα της κατηγορουμένης από την πλευρά της υποστήριξε ότι η κόρη της δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έκανε.

«Γιατί, σκοτώθηκε;»

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τίποτα, μου είπε ότι έπεσε μόνο του μέσα… Ακόμα μου λέει “το μωρό είναι σε εσένα ή στον πατέρα του;”. Της είπα ότι το κηδέψαμε χθες και μου λέει “γιατί, σκοτώθηκε;”. Δεν κατάλαβε το παιδί μου, ήταν μια κατάρα, ήταν μια άσχημη στιγμή» είπε η κυρία Παρθένα. Η ίδια, ωστόσο, αποκάλυψε πως η κόρη της τής είχε πει ότι σκόπευε να πονέσει τον πατέρα του παιδιού της όπως την είχε πονέσει κι εκείνος.

«Ελεγε “όπως με πόνεσε, θα τον πονέσω», αλλά δεν πήγαινε η ιδέα μου εκεί… Το έβριζε το παιδί μου, το χτυπούσε στο κεφάλι…» είπε η κυρία Παρθένα, προσθέτοντας ότι το εγγόνι της θα γινόταν σήμερα ενός έτους! «Τώρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο (ενν. με την 29χρονη) μου είπε ότι μπουσουλούσε και έπεσε από μόνο του. Οτι το άφησε εκεί, μπουσούλησε και έπεσε μέσα. “Οχι, μάνα, δεν το πέταξα εγώ, αφού είχαμε τα γενέθλια!”» είπε η χαροκαμένη γιαγιά, λέγοντας ότι η 29χρονη είχε ψωνίσει δώρα και ρούχα στο παιδί. Ο αδελφός της 29χρονης από την πλευρά του επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη μητέρα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ακόμη και την περίοδο που ήταν έγκυος!

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ