Ρούλα Πισπιρίγκου: Η κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα μπορεί να σκοτώσει ακόμη και ενήλικες άνδρες, τόνισε ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης


Την δική του εκδοχή για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας έδωσε σήμερα (12/1) ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Σχολιάζοντας την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι η συγκέντρωση που ανιχνεύθηκε «μπορεί να προκαλέσει άπνοια, δηλαδή καταστολή του αναπνευστικού κέντρου και το θάνατο σε ενήλικες άνδρες. Πόσο μάλλον σε ένα ανήλικο κορίτσι».

«Το θέμα δεν είναι να βρούμε περιπτώσεις που δεν προκάλεσε τοξικότητα, το θέμα είναι να βρούμε προϋποθέσεις που προκάλεσε τοξικότητα. Εδώ αυτό εξετάζεται, αν αυτή η ποσότητα μπορεί να δράσει τοξικά και όπως αποδεικνύεται από την βιβλιογραφία, που έχω στην κατοχή μου και που έχω διερευνήσει το θέμα, ναι αυτή η συγκέντρωση μπορεί να προκαλέσει άπνοια και ουσιαστικά καταστολή του αναπνευστικού κέντρου και εν τέλει το θάνατο σε ένα ανήλικο κορίτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο “Κοινωνία Ώρα MEGA”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ