Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η μοναχοκόρη του βασιλιά της ροκ σε ηλικία 54 ετών


Η Lisa Marie Presley, η μοναχοκόρη του θρύλου του rock’n’roll Elvis, πέθανε σε ηλικία 54 ετών, όπως δήλωσε η μητέρα της. «Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα καταστροφικά νέα ότι μας άφησε η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί», είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ. Η Lisa Marie μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο νωρίτερα την Πέμπτη. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι της στο Calabasas της Καλιφόρνια, είπαν πηγές στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TMZ. «Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ», είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ σε δήλωσή της. «Ζητάμε ιδιωτικότητα καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη βαθιά απώλεια». Η μητέρα της δεν έδωσε λεπτομέρειες για την πιθανή αιτία θανάτου.

Επικαλούμενο μια πηγή κοντά στη Lisa Marie Presley, το TMZ ανέφερε ότι η σταρ βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στην κρεβατοκάμαρά της το πρωί της Πέμπτης. Την ίδια περίπου εποχή έφτασε ο πρώην σύζυγός της Danny Keough, ο οποίος επίσης μένει στο ακίνητο και έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι είχε υποστεί μια «πλήρη καρδιακή ανακοπή» προτού ένας περαστικός χορηγήσει επινεφρίνη – κοινώς γνωστή ως αδρεναλίνη – για να τη βοηθήσει να ανακτήσει τον σφυγμό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ