Πώς να διορθώσεις το πρόβλημα σύνδεσης στο WiFi αν έχεις iPhone


Μερικές φορές μπορεί το iPhone να μην συνδέεται με το WiFi και είναι αρκετά ενοχλητικό. Πριν αποφασίσετε να πάτε σε ειδικό για να το επισκευάσετε μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας τα παρακάτω πράγματα:

Μπορεί να βρίσκεστε λίγο πιο μακριά από το δρομολογητή WiFi. Μπορεί να μην έχετε την εμβέλεια WiFi που περιμένατε. Αυτό αποσυνδέει γρήγορα το iPhone σας από τα δίκτυα WiFi.

Δείτε αν ο δρομολογητής είναι συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο

Μερικές φορές, το Διαδίκτυο μπορεί να κολλήσει και αυτό μπορεί να προκαλέσει τη μη σύνδεση του iPhone σας στο WiFi. Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει πριν, τα iPhone τείνουν να αποσυνδέονται από δίκτυα WiFi που δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Ελέγξτε αν αναβοσβήνει κόκκινη λυχνία στο δρομολογητή στην ετικέτα “LOS” ή “Not Connected”. Αυτό σημαίνει ότι ο δρομολογητής σας δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και πρέπει να επικοινωνήσει με τον πάροχο υπηρεσιών σας.

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή WiFi

Ο δρομολογητής σας μπορεί να απέτυχε να επικοινωνήσει με τον ISP σας για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Μια γρήγορη επανεκκίνηση μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα.

Επανεκκινήστε το iPhone σας

Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την πιθανότητα το iPhone σας να πάει στραβά με αυτό το πρόβλημα. Ακόμα κι αν δεν έχετε ελπίδα να διορθώσετε το πρόβλημα, επανεκκινήστε το iPhone σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα βοηθήσει.

Πηγή:news.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ