Μάρκος Σεφερλής για τον μονάκριβο γιο του: «Είναι κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών»

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον μονάκριβο γιο του, Χάρη.

«Έχω μια οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη, έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια, ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών και είναι σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου. Είναι πια σε μια ηλικία που κι αυτός με νοιάζεται. Όταν ήταν πιο μικρός, τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του», δήλωσε για τον γιο που έχει αποκτήσει με την Έλενα Τσαβαλιά.

Όπως είπε, πλέον, έχει ωριμάσει και η στάση του απέναντί τους έχει αλλάξει. «Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε, είναι εκεί με το τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων», αναφέρει.

Όσο για το γεγονός ότι ο γιος του προτίμησε να απέχει από τον χώρο του θεάματος, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο… Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε “όχι, μακριά”, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

Εξήγησε μάλιστα, πως σε τέτοιες περιπτώσεις η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. «Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει μεγάλη καριέρα, πάντα υπάρχει σύγκριση, όσο καλός κι αν είσαι. Μπορείς να είσαι και καλύτερος, αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα», επισήμανε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά, το παιδί κουβαλάει πάντα αυτή την ιδιότητα, “ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε”».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ