Πέτρος Φιλιππίδης: Την αθώωσή του για τον βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, λόγω αμφιβολιών, πρότεινε ο εισαγγελέας


Την αθώωση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω αμφιβολιών, αναφορικά με τις καταγγελίες της πρώτης γυναίκας για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, πρότεινε η Εισαγγελέας.

Όπως είπε η Εισαγγελέας, Στέλλα Στόγια, η πρώτη καταγγέλλουσα, και τις τρεις φορές που κλήθηκε να καταθέσει, παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές της υπόθεσης.

Η αγόρευση της Εισαγγελέως συνεχίζεται.

Ένταση στο δικαστήριο – Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε συμπληρωματικά

Η κ. Στέλλα Στόγια έλαβε τον λόγο αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου των δύο εκ των τριών φερόμενων θυμάτων για διακοπή της διαδικασίας, ώστε να υποβάλλει μήνυση κατά του κατηγορούμενου.

Πριν ξεκινήσει η αγόρευση της κ. Στόγια, η πρόεδρος, φανερά εκνευρισμένη, απευθύνθηκε στις δύο πλευρές που νωρίτερα είχαν ανεβάσει τους τόνους.

“Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσετε όλοι οι παράγοντες. Εδώ έχω δει πρωτόγνωρα πράγματα, που δεν τα έχω ξαναδεί στα 16 χρόνια που υπηρετώ σε αυτόν τον χώρο. Θέλετε να εκτονώσετε το θυμικό σας; Δεν θα το κάνετε παρουσία μου”, τους είπε μεταξύ άλλων.

Τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον δικηγόρο των καταγγελλουσών

Το πρωί της Παρασκευής, ηθοποιός μέσω της συνηγόρου του Κικής Πακιρτζίδου ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση, αφού, όπως είπε, έχει να καταθέσει νέα στοιχεία και έγγραφα.

Όπως είπε η δικηγόρος, μόλις χθες περιήλθαν σε γνώση τους κάποια νέα έγγραφα, τα οποία εμπεριέχουν στοιχεία που δεν έχουν εισφερθεί μέχρι σήμερα στη διαδικασία και ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει χρήση αυτών.

Το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του ηθοποιού και των συνηγόρων του και ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε συμπληρωματικά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέθεσε πως ο δικηγόρος ορισμένων εκ των καταγγελουσών, Αλέξανδρος Μίντζιας, είναι επίσης ιδιοκτήτης εταιρείας διαχείρισης και εκπροσώπησης καλλιτεχνών, μαζί με τον αδελφό της Άννα-Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

“Απευθυνόμενος προς το δικαστήριό σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας, συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλοντας να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του περί οργανωμένου σχεδίου.

Κατά τη συνήγορο του Κική Πακιρτζίδου, έδρα της εταιρείας είναι το γραφείο του κ. Μίντζια. “Σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών”, συμπλήρωσε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που διάβασε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σάιτ του πρακτορείου. “Έχει πελάτες στο σάιτ: mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα Μέσα;” είπε η κα. Πακιρτζίδου.

Ο κ. Μίντζιας εξαγριώθηκε και δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου πως καταθέτει μήνυση εναντίον του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση.

“Κάθομαι και ακούω τους οχτώ τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομά μου. Αυτός είναι ο κατηγορούμενος, αυτός ήταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επί 23 χρόνια. Η οικογένειά μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπειά μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη”.

Οι ισχυρισμοί της πλευράς του κατηγορούμενου προκάλεσαν εκνευρισμό στην ηθοποιό Άννα  – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και ακούγοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν τον συνήγορο κ. Μίντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ