Υγεία Μαγαδασκάρη: Πρόγραμμα που αφορά την εποπτεία της δημόσιας υγείας στην Μαγαδασκάρη


Το SEED Madagascar είναι μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται σε συνεργασία με κοινότητες στα νοτιοανατολικά της Μαδαγασκάρης. Ενσωματώνει υψηλής ποιότητας κοινοτική υγεία, βιώσιμα μέσα διαβίωσης, εκπαιδευτικές υποδομές και προγράμματα διατήρησης για να υποστηρίξei τη μακροπρόθεσμη, βιώσιμη αλλαγή, προσθέτοντας παράλληλα στη διεθνή βέλτιστη πρακτική μέσω έρευνας και δημοσίευσης.

Αυτή η εταιρεία με έδρα τη Μαδαγασκάρη θα λειτουργήσει στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του SEED, συμπεριλαμβανομένης της υγείας της μητέρας και του παιδιού, του SRHR και της επισιτιστικής ασφάλειας. Χρησιμοποιεί κοινές, συμμετοχικές προσεγγίσεις και συνεργάζονται με τις τοπικές κοινότητες για να εντοπίσουν και να υλοποιήσουν έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτεραιότητές της. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για έναν επαγγελματία πρώιμης εξέλιξης σταδιοδρομίας στον τομέα υγείας να είναι μέλος μιας ομάδας εθνικού και διεθνούς προσωπικού που υποστηρίζει την ανάπτυξη, τη χρηματοδότηση, την αναφορά και την αξιολόγηση του προγράμματος δημόσιας υγείας.

Οι κύριες αρμοδιότητες περιλαμβάνουν τη σύνταξη εκθέσεων και προτάσεων χορηγών, παρέχοντας πρόσθετη υποστήριξη στην ομάδα του έργου που περιβάλλει τη διαχείριση και την παρακολούθηση και την αξιολόγηση του έργου. Ο ρόλος βασίζεται κυρίως στην ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων που αναλαμβάνονται και θα προσφέρουν μια ευρεία εμπειρία σε έναν επαγγελματία πρώιμης ανάπτυξης σταδιοδρομίας που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και αποδοτικά μια ολοκληρωμένη σειρά εργασιών που σχετίζονται με τον περίπλοκο κόσμο της ανάπτυξης στο εξωτερικό.

Αν και η Μαδαγασκάρη δεν είναι ένα μέρος που φημίζεται για τις καινοτόμες εφαρμογές της σε θέματα υγείας, εντούτοις κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να δημιουργήσει ένα σύστημα υγείας που θα μπορεί άνετα να σταθεί απέναντι σε άλλα που θεωρούνται από τα πιο εξελιγμένα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ