Blanket Jackson: Δες πώς είναι ο μικρός γιος του Michael Jackson στα 16 του χρόνια (vid)


Κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ο φακός τον “τσάκωσε”.

Ο Michael Jackson είχε τρία παιδιά. Τον 21ός ετών σήμερα Prince, την 20χρονη Paris και τον 16χρονο Prince Michael II, γνωστό και ως Blanket (σσ. Κουβέρτας, σε απευθείας μετάφραση). Στη φωτογραφία κάτω, τα τρία αδέλφια σε κάποια συναυλία που δόθηκε στη μνήμη του πατέρα τους.

Μετά τον θάνατο του Jacko τον Ιούνιο του 2009 τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια, των οποίων η μητέρα είνα γνωστή -πρόκειται για την πρώην νοσοκόμα το Jackson, Debbie Rowe- βρέθηκαν αρκετά στο στόχαστρο των ΜΜΕ. Ο μικρότερος -και χαϊδέμένος του διάσημου πατέρα του- για την πατρότητα του οποίου εικάζονται πολλά και διάφορα, ενώ ακόμη και η ταυτότητα της μητέρας του είναι άγνωστη, διατήρησε από την αρχή ένα πολύ ιδιωτικό προφίλ.

Η εμφάνισή του, λοιπόν, πρόσφατα στους δρόμους του Calabasas αποτέλεσε… γεγονός!

Μεγάλωσε λοιπόν και ο Blanket. Διατήρησε βέβαια το λουκ με το μακρύ μαλλί που τόσο αγάπησε ο πατέρας του από την πρώτη στιγμή ενώ το συγκρατημένο του χαρακτήρα του φαίνεται ότι τον ακολουθεί και σε αυτή την ηλικία.

Με την ευκαιρία της σπάνιας εμφάνισης του Blanket αλλά και των ημερών, ας θυμηθούμε ένα θρυλικό βίντεο όπου φαίνονται τα τρία παιδιά να απαντούν ερωτήσεις του πατέρα τους με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν από 12 χρόνια περίπου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ