Survivor All Star 15/01: Αγώνας ασυλίας και έπαθλο φαγητού για την επιβίωση [trailer]


Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν πέφτει, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνεχίζει ακλόνητο. Έρχεται ακόμα μία εβδομάδα και σίγουρα οι ανατροπές αναμένεται να είναι αρκετές. Οι ομάδες πέρασαν αισίως μία εβδομάδα στο παιχνίδι, σιγά σιγά βλέπουμε και τους παίκτες τι ακριβώς είναι ο καθ’ ένας, χαρακτήρες από το μηδέν και λόγος είναι απλός. Όταν ξανά μπαίνει κάποιος παίκτης βλέπει και μελετάει τι άρεσε η τι δεν άρεσε στο κόσμο. Άρα; Μπαίνει με νέα τακτική και με κάτι που προφανώς θα αρέσει.

Survivor All Star 15/01: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Είναι τυχαίο άλλωστε ότι ορισμένοι που έχουν μπει δεν έχουν βγάλει άχνα, όπως οι Χανταμπάκης, Χαμπέρη, Βαλαβάνη, Μεταξά; Γενικά κάποιοι παίκτες μιλάνε λίγο. Κάποιοι άλλοι μιλάνε και προσέχουν ακόμα και στο που θα βάλουν τελεία. Ακόμα και ο Μισθοφόρος, ο Τάκης Καραγκούνιας έχει ξεσπάσματα, όχι όμως όσα πέρυσι που δεν άρεσαν στον κόσμο. Με το καλημέρα και από την περασμένη εβδομάδα είχαμε και την πρώτη αποχώρηση, εκείνη του Περικλή Κονδυλάτου.

Πάμε λοιπόν στην 2η εβδομάδα, εκεί όπου την 1η ασυλία θα την κερδίσει η ομάδα των Μαχητών, με τους Διάσημους να είναι αναγκασμένοι να βγάλουν κάποιον υποψήφιο. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και δύσκολα ο Ζαχαροπλάστης, Κώστας Παπαδόπουλος θα αποφύγει να ψηφιστεί και πάλι. Οπότε έχουμε τον πρώτο υποψήφιο και αναμένουμε με ενδιαφέρον και τους υπόλοιπους αγώνες ώστε να δούμε πως θα εξελιχθούν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ