Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον Δασκαλάκη – Τι αναφέρει ο ίδιος


Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη πρέπει να έχει περάσει από 40 κύματα κάτι που φέρεται να αποδεικνύεται και από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι από την περασμένη άνοιξη είχε έρθει σε ρήξη με τους καυγάδες να διαδέχονται ο ένας τον άλλο.

Αποσπάσματα από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που ήρθαν στο φως αναφέρουν ότι είχε μάθει πως διατηρούσε ο Μάνος εξωσυζυγική σχέση και στις 18 Μαρτίου ήταν άγριος ο τσακωμός τους μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας! «Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…»

Μάνος Δασκαλάκης: «Λέει ψέματα ότι τη χτυπούσα»

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει τους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι την χτυπούσε και την κακοποιούσε.

Οι καταγγελίες έγιναν από την ίδια την 34χρονη, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια αναφορικά με τους θανάτους των παιδιών τους, Μαλένας και Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατήγγειλε τον τότε σύζυγό της ότι τη χτύπησε τρία εικοσιτετράωρα πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα. Αρχικά, περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τον Ιανουάριο του 2013, που οδήγησε σε γάμο και στη γέννηση της Τζωρτζίνας, το ίδιο έτος.

Όλα έμοιαζαν ρόδινα τα πρώτα 5 χρόνια είπε και συνέχισε: «Τα σύννεφα στον γάμο μου με τον Μάνο ξεκίνησαν αρχές του 2018, όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του. Το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε ένταση στη σχέση μας, όταν έλαβα κλήση από κάποιον ο οποίος με ενημέρωσε ότι ο Μάνος είχε επί έξι μήνες αισθηματικό δεσμό με τη σύντροφό του… Aποφάσισα να τον συγχωρήσω για χάρη των παιδιών και για να μη διαλυθεί η οικογένειά μας, καθώς θεώρησα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα της 34χρονης σύμφωνα με το pelop.gr

Τον Μάρτιο του 2019, η Μαλένα εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Αρρώστησε η Μαλένα και το γεγονός αυτό μας έδεσε περισσότερο, καθώς ο Μάνος είχε τύψεις που δεν ασχολούταν τόσο με την οικογένειά μας. Μετά τον θάνατο της Μαλένας, κατέρρευσα και ήμουν ψυχολογικά ράκος… Άρχισα κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου…Ο Μάνος δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον ανείπωτο πόνο που βίωνα και εξαιτίας της καταθλιπτικής αυτής κατάστασης μου ζήτησε να χωρίσουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε τι συνέβη με την Μαλένα, πρόσθεσε: «Μετά τον θάνατο του παιδιού, ο Μάνος αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι. Μετά την απώλεια της Μαλένας μας, η Τζωρτζίνα ζητούσε επίμονα ένα αδελφάκι και το ίδιο ακριβώς αισθανόμουν και εγώ, οπότε αποφασίσαμε με τον Μάνο να αποκτήσουμε παιδί. Έτσι το 2020 έμεινα έγκυος για τρίτη φορά και η κατάσταση στο σπίτι μας άρχισε σιγά-σιγά να ομαλοποιείται».

Μάνος Δασκαλάκης: «Παραμελούσε τόσο τα παιδιά όσο και εμένα»

Να σημειωθεί ότι στις 2 Σεπτεμβρίου του 2020 γεννήθηκε η Ίριδα. «Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, ο Μάνος ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και να αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του σε αυτό, με αποτέλεσμα να παραμελεί τόσο τα παιδιά όσο και εμένα… Ο σύζυγός μου αδιαφορούσε για εμένα και την οικογένειά μας και μου είχε ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη συζυγική εστία».

Στις 18 Μαρτίου 2021, ο Μάνος, ενώ είχε φύγει από το σπίτι, έμαθε ότι η Ρούλα είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Ακολούθησε άγριος τσακωμός μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας. Τρεις ημέρες μετά τον άγριο τσακωμό, στις 21 Μαρτίου, η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της!

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμών και χτυπημάτων που αναφέρει η Πισπιρίγκου. «Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» άνθρωπος του περιβάλλοντος τού εν διαστάσει συζύγου της 34χρονης.

Μάλιστα, θα πρέπει να τονισθεί πως την περίοδο στην οποία αναφέρεται η Πισπιρίγκου (για χτυπήματα) είχαν μέχρι και κοινό προφίλ στα social media (Μάνος-Ρούλα) με κοινή φωτογραφία. Αργότερα φυσικά «χώρισαν» και… διαδικτυακά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ