Βρισηίδα Ανδριώτου: Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς;


Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βλέποντας ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor all Star στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι πιεσμένος και θέλει να αποχωρήσει, ξέσπασε σε κλάματα.

«Την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να; ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο…. Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν γιατί είστε σε άλλες ομάδες…», είπε με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας: «Ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ