Συγκινεί ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι έχει κλείσει η υπόθεση»


Σε τοπικό κανάλι της Κρήτης μίλησε ο Μάνος Παρασκάκης, πατέρας της 4χρονης Μελίνας όπου σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση

«Είναι μια ικανοποίηση για εμάς», δήλωσε στην Τηλεόραση CRETA o Μάνος Παρασκάκης, ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας που έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη (17/1), ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αίτηση αναίρεσης της απόφασης του εφετείου, σύμφωνα με την οποία η αναισθησιολόγος κρίθηκε αθώα.

«Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι έχει κλείσει τελείως η υπόθεση», σημείωσε ο Μάνος Παρασκάκης μιλώντας στο τοπικό κανάλι, τονίζοντας στη συνέχεια ότι τόσο Ο ίδιος όσο και η σύζυγός του συνεχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη παρά τα όσα έγιναν στη διάρκεια της μακράς δικαστικής διαδικασίας και τους στεναχώρησαν ως γονείς. «Δεν έχει ανοίξει μύτη 7 χρόνια τώρα. Δηλαδή δεν φταίει κανείς; Νομίζω πως όποιος έρθει στη θέση μου το ίδιο θα σκεφτεί. Να δούμε τι θα γίνει τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

O πόνος που βιώνει η οικογένεια επτά χρόνια μετά τον χαμό της μικρής Μελίνας είναι αβάσταχτος. «Είναι ένας εφιάλτης που τον ζεις ξύπνιος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκάκης.

Αν το αίτημα αναίρεσης γίνει δεκτό από το Ακυρωτικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου τότε η υπόθεση θα εκδικαστεί από την αρχή σε δεύτερο βαθμό. «Υπάρχει η σκέψη ότι θα τα ζήσω πάλι… Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν έχω δικαίωμα να κάνω πίσω. Είναι ηθικό το θέμα. Το παιδί μου δεν ξαναγυρίζει αλλά το συνέχισα για ηθικούς λόγους. Δεν μπορεί να πεθαίνει ένα 4χρονο παιδί και να μην φταίει κανείς», δήλωσε.

«Δεν έχω χάσει την πίστη μου, θα δούμε τι θα γίνει», κατέληξε ο κ. Παρασκάκης και επανέλαβε πως για την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού η παρέμβαση του Αρείου Πάγου αποτελεί σε κάθε περίπτωση μια θετική εξέλιξη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ