Τσίπρας: Συνάντηση με Ράμμο στην ΑΔΑΕ


Τσίπρας: Ανεβάζει στροφές ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών και την άρνηση της ΝΔ να δεχθεί τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, για να ενημερώσει την Βουλή.

Στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμο στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής.

Τσίπρας: Θα ενημερωθεί μετά από σχετικό αίτημά του

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ αναμένεται να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πορείες των ερευνών, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα.

Ο Χρήστος Ράμμος έχει αιτηθεί τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ούτως ώστε να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που αφορούν το σκάνδαλο των υποκλοπών. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψη του Euractiv σχετικά με αίτημα που αναμένεται να κατατεθεί από τις Βρυξέλλες προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για της προστασία της Αρχής αλλά και του προέδρου της, ούτως ώστε να βγουν στο «φως» τα πορίσματα των ελέγχων.

Παράλληλα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συνάντηση και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το απόγευμα της Τρίτης (24/1).

Ειδήσεις σήμερα:

Ψευτογιατρός: Το ταξίδι του συνεργού του στο Χόλιγουντ – Πώς περνούσε τα σκευάσματα

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μειωμένες ονομαστικές τιμές ρεύματος και τον Μάρτιο


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ