Ανησυχητικό περιστατικό στο Βύρωνα – Προσποιείται τον αστυνομικό και σταματά διανομείς για έλεγχο


Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που έχουν αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης νεαροί που “σπάνε πλάκα” με την εξαπάτηση συμπολιτών τους.

Στο βίντεο, διακρίνεται ένας νεαρός με λευκό κράνος και ενδυμασία που θυμίζει αστυνομικό, να έχει σταματήσει έναν διανομέα και να του ζητάει τα χαρτιά του.

Μάλιστα, ένας δεύτερος μαγνητοσκοπεί την παράνομη δράση του, ενώ δεν διστάζουν να του ζητήσουν ταυτότητα και να πάρουν το διαβατήριο του ανυποψίαστου εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς του και να το επιδεικνύουν μπροστά στην κάμερα.

Επίσης, του κάνουν και εξακρίβωση στοιχείων ρωτώντάς τον αν αυτός που φαίνεται στην ταυτότητα – διαβατήριο είναι ο ίδιος και το δείχνει στον άλλο συνάδελφο του “αστυνομικό” τάχα μου ότι του κάνουν έλεγχο.

Μια πλάκα που πραγματικά είναι ανησυχητική. Το βίντεο έχει καταγράφει στον Βύρωνα, ενώ ο διανομέας είναι αλλοδαπός που δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα διανομής φαγητού.

Όπως φαίνεται, ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί την “πλάκα”. των νεαρών, υπακούοντας στις εντολές τους, δίνοντας τους απλόχερα τα προσωπικά του στοιχεία.

Πηγή: Debater.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ