Ψευτογιατρός: Έπαιρνε 3.000 ευρώ από γυναίκες για να τους εξαφανίζει τις ρυτίδες


Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ο φερόμενος ως ψευτογιατρός είχε φτάσει στο σημείο να πουλά τα «θαυματουργά σκευάσματα» σε γυναίκες έναντι 2.000 και 3.000 ευρώ ως θεραπείες ομορφιάς.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 65χρονος φέρεται να ζητούσε από τους ασθενείς που προσέγγιζε μετρητά και όχι καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 65χρονος αργούσε να πληρωθεί, γιατί το ζητούμενο για εκείνον είναι να λαμβάνει πάντα μετρητά. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε πει σε ασθενή – θύμα του «πήγαινε, βγάλε τα χρήματα και μου τα δίνεις».

Το ζητούμενο για τον φερόμενο ως ψευτογιατρό, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, είναι ότι πρώτον ήθελε να μην εντοπιστούν οι καταθέσεις και δεύτερον να κρύβεται το εύρος των χρημάτων που λαμβάνει.

Έταζε νεότητα στις γυναίκες ο ψευτογιατρός

Ο φερόμενος ως ψευτογιατρός είχε φτάσει στο σημείο να πουλά τα «θαυματουργά σκευάσματα» σε γυναίκες έναντι 2.000 και 3.000 ευρώ ως θεραπείες ομορφιάς.

Τις έπειθε δηλαδή να πληρώνουν για τα πεπτίδια που θα τους… εξαφανίσουν τις ρυτίδες, θα τις βοηθήσουν να αδυνατίσουν αλλά και να μείνουν… νέες.

Ο 65χρονος κατηγορείται ότι πουλούσε τα «θαυματουργά σκευάσματα» ακόμη και για σοβαρές περιπτώσεις μυκητιάσεων στα πόδια. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση γυναίκας, η οποία τον κατήγγειλε, η οποία είχε πρόβλημα στο νύχι του ποδιού από μύκητες.

Ο ψευτογιατρός κατηγορείται από την ίδια ότι την έκανε να σταματήσει τη θεραπεία της, με αποτέλεσμα εκείνη να πάθει μόλυνση και να κάνει επέμβαση.

Πάντως, στην έρευνα που έκανε η Ασφάλεια στο σπίτι του στο Κορωπί, βρήκε ιδιόχειρες σημειώσεις, τις οποίες αποκωδικοποιούν οι αστυνομικοί, όσον αφορά το πελατολόγιό του αλλά και τα χρήματα που έπαιρνε.

Παράλληλα, έχουν εντοπίσει διάφορα ιδιόχειρα σημειώματα, στα οποία φαίνεται να έχει τύψεις για όλο αυτό που γίνεται. Μάλιστα, σε ένα από τα ιδιόχειρα σημειώματα φέρεται να έγραψε: «Κάποτε να τελειώσει αυτό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ