Ποια ζώδια θα πάρουν μια ανάσα ανακούφισης στα οικονομικά και ερωτικά;


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ισορροπίας, του ρομαντισμού, της ομορφιάς, της τέχνης και των οικονομικών περνάει στο σημείο της έξαρσής της, στο ζώδιο των Ιχθύων και θα βρίσκεται εκεί από 27 Ιανουαρίου ως 19 Φεβρουαρίου 2023.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες λαχταράει την ανιδιοτελή αγάπη, θέλει να υποταχθεί. Είναι διαισθητική, ρομαντική, έχει τάση στους κρυφούς ή πλατωνικούς έρωτες, είναι ονειροπόλα, μοναχική με αγάπη για τις τέχνες και τη μουσική.

Αυτό το διάστημα έχουμε ανάγκη τον έρωτα και τη συντροφικότητα, είμαστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με το ταίρι μας, αναζητάμε την πραγματική αγάπη. Το συναίσθημα ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να είμαστε πιο εύπιστοι και ευάλωτοι απέναντι στους άλλους. Ερχόμαστε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε, η αγάπη που προκύπτει είναι άνευ όρων. Το ρομάντζο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, το απόλυτο δόσιμο και όσο κρατήσει. Οι σχέσεις γίνονται μαγικές και μυστικοπαθείς. Ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και εξιδανικεύουμε.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε καλή θέση και για τα οικονομικά μας, καλό θα είναι να προσέξουμε τα έξοδά μας, αποφεύγουμε αγορές και ανοίγματα που μπορεί να μετανιώσουμε.

Είναι μια περίοδος που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ερωτική μας ζωή και λύσεις προκύπτουν και σε οικονομικά ζητήματα.

Άμεσα ευνοημένα είναι τα ζώδια του νερού:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνεις όνειρα για το μέλλον. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό ευνοείται, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής ή για επαγγελματικούς λόγους. Βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα ενώ μπορεί να κάνεις και γνωριμίες με ανθρώπους άλλου πολιτισμού και κουλτούρας. Αλλάζουν οι απόψεις σου και ωφελείσαι από νομικά ζητήματα. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου, μπορεί να δεχτείς μια πρόταση από άλλη χώρα. Ερωτικά, μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και μπορεί να σκεφτείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Αν είσαι μόνη, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, θα ενθουσιαστείς. Επαγγελματικά, είσαι πολύ δημιουργική, τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα δεις αύξηση εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, γοητεύεις, έχεις αυτοπεποίθηση. Οι ερωτικές ευκαιρίες είναι πολλές, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει και θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία στο μεταξύ σας. Είναι μια ευχάριστη περίοδος που θα ανανεωθεί η σχέση σου. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται, σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία. Προωθείς τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου επίσης βελτιώνονται, μπορεί να ξοφλήσεις κάποια χρέη.

Σε δεύτερη φάση ευκαιρίες θα έχουν και οι γήινοι:

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε κάνει πολύ κοινωνική. Ερωτικές ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Το κλίμα στη σχέση σου βελτιώνεται. Οι στόχοι σου υλοποιούνται. Είσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις επαφές και συζητήσεις. Ανακαλύπτεις νέα πράγματα, ζεις νέες εμπειρίες, ανοίγεις τις κεραίες σου. Επαγγελματικά, κάποια πρόσωπα σε προωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο έρχεται για να βελτιώσει σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο και να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Αν έχεις σχέση, το κλίμα είναι πολύ όμορφο. Επαγγελματικά, η σχέση σου με συναδέλφους βελτιώνεται. Κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και δημιουργούνται νέα δεδομένα. Κάνεις γνωριμίες με καλές προοπτικές για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να αποδράσεις, να ταξιδέψεις. Είσαι πιο επικοινωνιακή και κάνεις θετικές διαπραγματεύσεις. Είσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις όμορφα πράγματα. Μπορεί αυτό το διάστημα να κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Νέα δεδομένα παρουσιάζουν οι σχέσεις σου με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία με προοπτικές.

Πηγή:missbloom.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ