Αποκαλύψεις από την Πάμελα Άντερσον: «Ήπια βότκα με ένα μπουκάλι χάπια»


Η σταρ του «Baywatch» Πάμελα Άντερσον μίλησε για τον εθισμό της σε χάπια αλλά και για τη δύσκολη περίοδο του γάμου της με τον ροκ σταρ Τόμι Λι

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή κάνει σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η Πάμελα Άντερσον στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Pamela, A Love Story» που θα προβληθεί στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τα βίαια παιδικά της χρόνια και τον θυελλώδη γάμο της με τον ντράμερ των Mötley Crüe, Τόμι Λι.

Η γεννημένη στον Καναδά 55χρονη ηθοποιός, αποκαλύπτει ότι τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα που κάποτε ήπιε βότκα με ένα μπουκάλι χάπια και άφησε τον εαυτό της σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό – μια πράξη που θα μπορούσε να της είχε στοιχίσει τη ζωή.

Το 1995, η Άντερσον πρωταγωνιστούσε στο «Baywatch» και παράλληλα στην ταινία «Barb Wire». Ήταν επίσης νιόπαντρη με τον Λι, τον οποίο παντρεύτηκε μετά από 4 ημέρες γνωριμίας. Η τελετή έγινε σε παραλία στο Κανκούν του Μεξικού, με την Άντερσον ντυμένη με λευκό μπικίνι.«Ήταν μια δύσκολη στιγμή», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ.

«Δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου, δούλευα συνεχώς και ήμουν φρεσκοπαντρεμένη. Ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση 24ώρες το 24ωρο και όμως μετά βίας μπορούσα να μείνω ξύπνια». Στη συνέχεια, ένας φίλος της την μύησε σε χάπια αδυνατίσματος με εφεδρίνη. «Μου άρεσε το πώς τα χάπια με κρατούσαν ξύπνια και μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα», αποκαλύπτει η Άντερσον. «Αλλά οι παρενέργειες σήμαιναν ότι έχανα βάρος γρήγορα. Έμοιαζα με σκελετό με μπούκλες».

Η Άντερσον θυμάται ότι οι άνθρωποι γύρω της ανησυχούσαν. Παραδέχεται επίσης ότι φοβόταν μήπως στενοχωρήσει τον νέο της σύζυγο, ο οποίος φέρεται να «ζήλευε όταν είχα σκηνές με άλλους άντρες, ειδικά αν φιλούσα κάποιον άλλο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ