Τατιάνα Μπλάτνικ: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για τον εκλιπόντα πεθερό της και την οικογένειά τους


Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, που τον στηρίζει στα εύκολα και τα δύσκολα εδώ και χρόνια – Το ζευγάρι ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μέχρι και τον θάνατό του

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και το αποχαιρετιστήριο post της Τατιάνας Μπλάτνικ στα social media η 42χρονη σύζυγος του Νικόλαου έκανε ένα νέο post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε στο Instagram τρεις φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/Cn9uUcUu0wy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναλυτικά έγραψε:

«Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια.

Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι.

Δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Ποτέ δεν ήμουν πιο υπερήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής & αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα & με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη & βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην πιο πρόσφατη ανάρτησή μου πως έμαθα την αγάπη για την πατρίδα από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα & ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αναπαύσου εν ειρήνη»,


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ