Lisa Loring: Πέθανε σε ηλικία 64 ετών η πρώτη ηθοποιός που υποδύθηκε τη Wednesday Addams


Η Lisa Loring, γνωστή για τον ρόλο της Wednesday στη κωμική σειρά «Oικογένεια Άνταμς» της δεκαετίας του 1960 έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 64 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Lisa Loring, η οποία είχε τον ρόλο της Wednesday στο εμβληματικό τηλεοπτικό σόου «The Addams Family». Η ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και κατέληξε, σύμφωνα με το Deadline, σε ηλικία 64 ετών. Η στενή φίλη της ηθοποιού, Λόρα Τζέικομπσον, μοιράστηκε σε μια ανάρτηση στο Facebook την είδηση ​​του θανάτου της στις 28 Ιανουαρίου.

«Με μεγάλη λύπη αναφέρω τον θάνατο της φίλης μας, Lisa Loring. Πριν από 4 ημέρες υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή αρτηριακή πίεση (..) Χθες, η οικογένειά της πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τα μηχανήματα και έφυγε χθες βράδυ», ανέφερε η Τζέικομπσον στην ανάρτηση στα social media.

«Είναι ενσωματωμένη στην ποπ κουλτούρα και στις καρδιές μας πάντα ως Wednesday Addams. Όμορφη, ευγενική, μια στοργική μητέρα, η κληρονομιά της Λίζας στον κόσμο της διασκέδασης είναι τεράστια. Και η κληρονομιά για την οικογένεια και τους φίλους της – ένας πλούτος χιούμορ, στοργής και αγάπης θα μείνει στις αναμνήσεις μας. RIP, Λίζα. Ανάθεμα, κορίτσι… ήσουν πολύ διασκεδαστική» πρόσθεσε.

Η Λόρινγκ ήταν μόλις 6 ετών όταν μπήκε στο καστ για τη σειρά «The Addams Family». Συνέχισε να κάνει εμφανίσεις σε σειρές όπως τα «The Girl From U.N.C.L.E.», «Fantasy Island», «Barnaby Jones» και «As the World Turns», καθώς και ταινίες όπως το «Savage Harbor» και το «Blood Frenzy». Η τελευταία της δουλειά ήταν το 2015 με την ταινία Doctor Spine.

Ο ρόλος της ως Wednesday Addams είχε πρόσφατα αναζωπυρωθεί μετά την ερμηνεία της Jenna Ortega στη σειρά του Netflix. Όπως είχε αναφέρει η Ortega είχε αντλήσει έμπνευση για τον χορό που έγινε viral από την Loring, την αυθεντική Wednesday στην πρώτη ζωντανή μεταφορά των κινούμενων σχεδίων του Charles Addams στο New Yorker. Η εκπομπή διήρκησε 64 επεισόδια μεταξύ από το 1964 έως το 1966.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ