Σφακιά: Ελληνοκαναδός ο νεκρός που βρέθηκε στο Φαράγγι της Αράδαινας – Εξετάζεται η αυτοκτονία


Φαράγγι της Αράδαινας – Κρήτη: Στο αυτοκίνητο του νεκρού Ελληνοκαναδού βρέθηκαν μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου στο Φαράγγι της Αράδαινας στα Σφακιά, όπου ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη γέφυρα, από έναν τουρίστα που βρισκόταν στην περιοχή.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης Σφακίων, ο Αστυνομικός Σταθμός Σφακίων και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών, όπου έγιναν προσπάθειες ανάσυρσης. Πυροσβέστες περπάτησαν μονοπάτι με φορείο προκειμένου να φθάσουν στον άνδρα και να τον μεταφέρουν στον δρόμο όπου βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Λίγο μετά τις 17:00 ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάσυρσης της σορού του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο νεκρός άνδρας ήταν ένας 44χρονος Ελληνοκαναδός, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κρήτη μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του, που βρίσκονταν στο Ηράκλειο.

Δίπλα στη γέφυρα του φαραγγιού βρέθηκε το πολυτελές αυτοκίνητό του, μια BMW, που είχε προσωρινή πινακίδα τελωνείου Ηρακλείου και ήταν καταχωρισμένο στο όνομα της μητέρας του. Στο αυτοκίνητο φέρεται να βρέθηκαν μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά στο πίσω κάθισμα. Ως σενάριο φαίνεται ο άνδρας να έπεσε από τη γέφυρα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας Ωστόσο κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί. Την αιτία θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Οι αρχές ειδοποίησαν τους συγγενείς του άτυχου άνδρα, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Το Φαράγγι της Αράδαινας, με βάθος 138 μέτρα, είναι το βαθύτερο στην περιφερειακή ενότητα και το ύψος της γέφυρας από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ