Ρόδος: Γυναίκα ζει τον απόλυτο εφιάλτη από το 2015


Τον απόλυτο εφιάλτη ζει μια γυναίκα από τη Ρόδο η οποία από το 2015 που πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον σύντροφό της δεν μπορεί να βρει ηρεμία αφού την παρακολουθεί συνεχώς στα κοινωνικά δίκτυα και την διαβάλλει, αναρτώντας παραποιημένες φωτογραφίες της και χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς εις βάρος της.

Όπως αναφέρει το dimokratiki,gr, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η ίδια ο πρώην σύντροφός της δεν δέχθηκε ποτέ τον χωρισμό τους και από τότε που χώρισαν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την εκθέτει, απειλώντας την μάλιστα ότι θα αναρτήσει φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Αρχικά, ο 48χρονος, έκανε δεύτερο προφίλ με δικές της φωτογραφίες, όπου την εμφάνιζε να αναρτά απρεπείς φωτογραφίες δικές της, παραποιημένες και στη συνέχεια ξεκίνησε τη δημιουργία σειράς ψεύτικων προφίλ στο facebook.

Ο πρώην σύντροφός της, «μεταμορφώνεται» συνεχώς χρησιμοποιώντας εν αγνοία τους, φωτογραφίες αλλά και προσωπικά στοιχεία άλλων χρηστών κοινωνικών δικτύων για να προσεγγίζει την 48χρονη η οποία κάθε φορά που τον μπλοκάρει, αυτός επανεμφανίζεται με νέο προφίλ.

Μάλιστα, ο μουσουλμάνος πρώην σύντροφός της, έκλεψε και τα στοιχεία, όπως επίσης και τις φωτογραφίες δημοσιογράφου του τοπικού μέσου ενημέρωσης και παριστάνοντάς την, συνέχισε να παρενοχλεί την 48χρονη μητέρα δύο ενήλικων παιδιών και γιαγιά ενός εγγονιού.

Με το ψεύτικο προφίλ, παριστάνοντας τη δημοσιογράφο, άρχισε να υβρίζει την 48χρονη πρώην σύντροφό του η οποία στη συνέχεια αναζήτησε τη δημοσιογράφο και την ενημέρωσε ότι έχει δημιουργηθεί ψεύτικος λογαριασμός με τα στοιχεία της. Η δημοσιογράφος, έπειτα από αναφορές στη σχετική ενότητα του facebook κατάφερε να κατεβάσει το ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία που της υπέκλεψε ο 48χρονος, ωστόσο ο εφιάλτης για τη 48χρονη Ροδίτισσα συνεχίζεται.

Όπως λέει η 48χρονη, το ποτήρι ξεχείλισε όταν πριν από μερικούς μήνες ο πρώην σύντροφός της ξεκίνησε να αναρτά στα ψεύτικα προφίλ που δημιουργεί, φωτογραφίες των αδελφών της, των παιδιών της και του εγγονιού της!

Όπως είπε η γυναίκα, γνώρισε τον 48χρονο μέσω του διαδικτύου καθώς ασκούν το ίδιο επάγγελμα, είχαν και οι δύο τα στοιχεία τους αναρτημένα σε επαγγελματικές διαδικτυακές πλατφόρμες μέσω των οποίων την προσέγγισε και στη συνέχεια μετά την διαδικτυακή επικοινωνία, αποφάσισαν να συναντηθούν.

Αυτός εργάζεται στο εξωτερικό, έχει καταγωγή από την Τουρκία όπου είναι και η επαγγελματική του βάση και αφού συναντήθηκαν συνήψαν ερωτική σχέση και στη συνέχεια ο 48χρονος μετακόμισε στη Ρόδο και έμεινε στο σπίτι της 48χρονης.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ωστόσο, η 48χρονη άρχισε να ανακαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα του τότε συντρόφου της που δεν της άρεσαν γι’ αυτό και του ζήτησε έπειτα από 8 μήνες σχέση να χωρίσουν, γεγονός το οποίο ο ίδιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί και έκτοτε όπως λέει η γυναίκα, ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Ο 48χρονος, διαζευγμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, έφυγε μεν από το σπίτι αλλά συνέχισε να παρενοχλεί μέσω του διαδικτύου την πρώην σύντροφό του. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο 48χρονος, κάθε φορά που η ίδια τον μπλοκάρει, δημιουργεί νέο προφίλ και την στοχοποιεί αναρτώντας απρεπείς παραποιημένες φωτογραφίες της.

Πέρα από αυτό, ο 48χρονος, όπως η ίδια ανακάλυψε, με τον ίδιο τρόπο ξεγελά γυναίκες σε Ρόδο, Κω, Σύμη μέσω του διαδικτύου κάποιες από τις οποίες μάλιστα έχουν επικοινωνήσει και με την ίδια για να μάθουν για το ποιόν του αφού γνωρίζουν από τον ίδιο για τη σχέση του μαζί της.

Επιπλέον, ο 48χρονος, τον οποίον η συμπολίτισσά μας χαρακτηρίζει «άρρωστο», από το κανονικό του προφίλ στέλνει αιτήματα φιλίας σε γνωστές των νέων συντρόφων του και με τον τρόπο αυτό μπορεί και κλέβει συνεχώς στοιχεία και φωτογραφίες για να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ και να στοχοποιεί την πρώην σύντροφό του.

Όπως εξομολογείται η γυναίκα, γνωρίζει ότι πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της κάθε φορά που δημιουργείται νέο ψεύτικο προφίλ από τον τρόπο που γράφει, αφού δεν μιλά ελληνικά και οι αναρτήσεις του είναι στην αγγλική γλώσσα, ασύντακτες και με συγκεκριμένο τρόπο γραφής.

Η ίδια μάλιστα λέει πως δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτεί και να διασφαλίσει τα προσωπικά της δεδομένα, αφού παρότι το προφίλ της είναι κλειδωμένο, βρίσκει κάθε φορά τρόπο για να το παραβιάζει και την διαπομπεύει σε φίλους και γνωστούς.

Μάλιστα, όπως λέει, ανακάλυψε ότι ο συγκεκριμένος μιλά παράλληλα με δεκάδες γυναίκες στις οποίες υπόσχεται γάμο και οικογένεια και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να τις εξαπατά. Η 48χρονη λέει ότι από την ίδια δεν ζήτησε χρήματα, όμως δεν αποκλείει να έχουν πέσει άλλες γυναίκες θύματά του.

Όπως είπε, ο 48χρονος επαγγελματίας οδηγός από την Τουρκία ζει και εργάζεται στο εξωτερικό ωστόσο, στέλνει σωρηδόν αιτήματα φιλίας σε γυναίκες σε Ρόδο, Κω και Σύμη γι’ αυτό και εφιστά την προσοχή άλλων γυναικών που μπορεί να έχουν πέσει θύματα ή είναι εν δυνάμει θύματά του.

Η γυναίκα ζητά να λάβει τέλος ο εφιάλτης της με την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών καθώς η ίδια αδυνατεί να κινήσει τις διαδικασίες μέσω της νομικής οδού, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία της ίδιας και της οικογένειάς της που από το 2015 ζουν με τον φόβο των επόμενων κινήσεων του 48χρονου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ