Στα χέρια των Αρχών δύο άνδρες για απόπειρα κλοπής – Τραυμάτισαν αστυνομικό στο κεφάλι


ΕΛ.ΑΣ.: Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς άνδρες 38 και 30 ετών πέρασαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Πέμπτης 2/2 στην Αθήνα, για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπαλλήλων.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι άνδρες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να μπαίνουν σε παλαιοπωλείο με σκοπό να το κλέψουν. Όταν όμως αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έσπασαν μία τζαμαρία, τραυματίζοντας τον έναν αστυνομικό στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, επ’ αυτοφώρω πρώτες πρωινές ώρες της 2-2-2023 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 2 αλλοδαποί ηλικίας 38 και 30 ετών, για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να έχουν εισέλθει σε κατάστημα- παλαιοπωλείο στην Αθήνα, με σκοπό την κλοπή. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών στο σημείο, έθραυσαν υαλοπίνακα, προκειμένου να διαφύγουν, τραυματίζοντας έναν εκ των αστυνομικών στο κεφάλι.

Έπειτα, προσπάθησαν να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τη σύλληψη τους πετώντας αντικείμενα προς τους αστυνομικούς και τοποθετώντας ως εμπόδια ντουλάπες και καρέκλες που υπήρχαν στο χώρο.

Ανωτέρω αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ