Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αμφισβητεί την εγκυρότητα της διαθήκης της Λίζα Μαρί


Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, πρώην σύζυγος του θρύλου του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεϊ, αμφισβήτησε νομικά την εγκυρότητα της διαθήκης της κόρης τους.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του ζευγαριού, πέθανε πριν από δύο εβδομάδες σε ηλικία μόλις 54 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς.

Στη δικαστική προσφυγή αναφέρεται μια τροποποίηση του 2016 στη διαθήκη της Λίζα Μαρί που απομάκρυνε την Πρισίλα από διαχειρίστρια της περιουσίας. Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Πρισίλα, το έγγραφο έγραφε λανθασμένα το όνομα της μητέρας της και είχε μια υπογραφή που φαινόταν ασυνήθιστη.

Σύμφωνα με το BBC, σε κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της 77χρονης δήλωσαν ότι έλαβε γνώση της «υποτιθέμενης τροποποίησης του 2016» μόνο μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.

Δεν είναι ξεκάθαρο το ύψος της περιουσίας αλλά τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά της Λίζα Μαρί φέρονται να βρίσκονταν σε αστάθεια.

Η τροποποίηση της διαθήκης της που είναι τώρα υπό αμφισβήτηση αφαιρεί τη μητέρα της και τον πρώην μάνατζέρ της, Μπάρι Σίγκελ, από διαχειριστές και τους αντικαθιστά με δύο από τα παιδιά της, τον Ράιλι και τον Μπέντζαμιν Κέουγκ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ