Κοσμήματα εντυπωσιασμός: Επιλέγοντας τα σωστά κοσμήματα για το στυλ σας


Πώς επιλέγετε το στυλ κοσμημάτων που θα συμπληρώσουν την προσωπικότητα και την γκαρνταρόμπα σας; Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τη συλλογή κοσμημάτων σας χωρίς να είστε βαρετοί; Οι απαντήσεις δεν είναι πάντα προφανείς γι’ αυτό δεν πρέπει να φοβάστε και να ρισκάρετε ακολουθώντας συμβουλές για το στυλ κοσμήματος που θα σας βοηθήσουν να είστε μέσα στη μόδα. Αν λοιπόν έχετε μια γεμάτη συλλογή κοσμημάτων με κομμάτια που αγαπάτε ή έχετε ξεχάσει ότι αγαπάτε, αλλά δεν την αξιοποιείτε στο έπακρο γιατί δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, τότε θα πρέπει να μάθετε αρκετές πληροφορίες για τα στυλ κοσμημάτων που υπάρχουν. Επίσης υπάρχουν κάποιες συμβουλές και κόλπα μόδας τα οποία θα σας βοηθήσουν να φορέσετε ωραία και μοντέρνα κοσμήματα που συμπληρώνουν την αίσθηση του στυλ, της προσωπικότητας και της γκαρνταρόμπας σας.

Δημιουργήστε στρώσεις κοσμημάτων

Γιατί να μην ξεκινήσετε με κάτι διασκεδαστικό; Πειραματιστείτε με αντιθέσεις σε μήκη, σχήματα, υφές και χρώματα για να κάνετε ελκυστικές στρώσεις με δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις στα σκουλαρίκια. Αν επιλέγετε κολιέ, τότε χρησιμοποιήστε διαφορετικά μήκη για να τραβήξουν το μάτι. Διαφορετικά σχήματα, χρώματα και υφές είναι συχνά μια απόλαυση. Για βραχιόλια μπορείτε να δημιουργήσετε στρώσεις για το μπράτσο με πολλά και διαφορετικά κομμάτια που θα αστράφτουν. Τα δαχτυλίδια μπορούν να αναμειχθούν, να συνδυαστούν και να στοιβαχτούν σε κάθε είδους ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Εστιάστε σε βέρες ή σε άλλου τύπου δαχτυλίδια και δημιουργήστε κάτι που όλοι θα λατρέψουν. Μπορείτε ακόμη να πειραματιστείτε με τη χρήση πολλαπλών στυλ σκουλαρικιών εάν έχετε περισσότερες από μία τρύπες στα αυτιά. Αναφορικά με τα κολιέ, η τοποθέτησή τους σε στρώσεις και η στοίβαξή τους είναι εύκολη. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να συγκεντρώσετε μια συλλογή από κολιέ και μενταγιόν διαφορετικού μήκους, υφής και σχεδίων και να τα δοκιμάσετε τα σε διαφορετικούς συνδυασμούς για να δείτε τι λειτουργεί. Σημειώστε τους συνδυασμούς που σας αρέσουν για να τους θυμηθείτε αργότερα.

Έχετε πάντα κατά νου ότι μερικές φορές το πάρα πολύ δεν είναι καλό. Εάν τραβάτε την προσοχή στο πρόσωπο και το λαιμό σας με πολυεπίπεδα κολιέ ή ένα statement κολιέ, ίσως δεν χρειάζεστε πραγματικά μια αγκαλιά βραχιόλια για να ανταγωνίζεστε για την προσοχή.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ