Webex: Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας για δοκιμές σήμερα ενόψει τηλεκπαίδευσης


Μηνύματα αποστέλλουν από το Σάββατο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προς Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων σχετικά με την ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας των σχολείων εξαιτίας της κακοκαιρίας και την παροχή τηλεκπαίδευσης στους μαθητές από τους εκπαιδευτικούς. Οι Διευθύνσεις επικαλούνται οδηγία του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ και ζητούν από τους Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς να δοκιμάσουν τη χρήση της ηλεκτρονικής αίθουσας webex που διαθέτουν την προηγούμενη ημέρα από την εφαρμογή στην τάξη, δηλαδή σήμερα Κυριακή.

Τι αναφέρει το επίμαχο μήνυμα:

“Από ΓΓ μέσω ΠΔΕ παρακαλώ, να ζητήσετε από τους εκπαιδευτικούς σήμερα «να δοκιμάσουν την χρήση της ηλεκτρονικής αίθουσας webex που διαθέτουν, νωρίτερα (προτιμότερο την προηγούμενη ημέρα δηλαδή αύριο) από την εφαρμογή στην τάξη».

Αυτό είναι καλό να γίνει, ειδικά για περιπτώσεις εκπαιδευτικών που έχουν πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσουν το webex και έχουν την παλαιά έκδοση του λογισμικού.

Οπότε μια δοκιμή την προηγούμενη ημέρα (αύριο) θα τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν τη νέα έκδοση του webex client. Παρακαλώ να σταλεί σε εκπαιδευτικούς για να είναι έτοιμοι. Για κάθε οδηγία/υποστήριξη οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στη σελίδα https://webex.sch.gr/”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ