Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ολονύκτια «μάχη» για τις διακοπές ρεύματος – Πού υπάρχουν προβλήματα


Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ο σφοδρός χιονιάς προκάλεσε προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης με τον ΔΕΔΔΗΕ να ενημερώνει ότι προχωρά σε ταχεία αποκατάσταση των βλαβών που προκύπτυν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της συνεχόμενης ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, σε ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί σχεδόν το σύνολο των βλαβών στο Δίκτυο, στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Ειδικότερα, στην Αττική έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες ενώ ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ώρες οι εργασίες στο Γραμματικό.

Στις Θεσσαλία, Σποράδες και Εύβοια, το σύνολο των βλαβών που σημειώθηκαν από το πρωί έχουν αποκατασταθεί, πλην ολίγων ορεινών οικισμών στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα συνεργεία.

Επίσης την τελευταία ώρα προέκυψαν βλάβες και στις περιοχές Μαρτίνου και Τραγάνας του Δήμου Λοκρών στις περιοχές Κάστρου και Ακραιφνιού του Δήμου Ορχομενού, καθώς και στην Αλίαρτο, στις οποίες επιχειρούν συνεργεία για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα το Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας δεν παρουσιάζει προβλήματα από την κακοκαιρία.

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στη δωρεάν γραμμή 8004004000 ή/και να δηλώνουν τυχόν προβλήματα ηλεκτροδότησης μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ