Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Αττική, Εύβοια – Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα


Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας λόγω του σφοδρού χιονιά. «Μάχη» για να κρατήσει το δίκτυο «όρθιο» δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς ρεύμα είναι αρκετές περιοχές που τροφοδοτούνται από τρεις γραμμές της Αττικής σε Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα, μετά το πρώτο πέρασμα της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Οι εργασίες για την αποκατάστασή τους συνεχίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως ενημέρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ ενώ αντίστοιχα μεγάλη «μάχη» δίνεται και στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στο κεντρικό τμήμα του νησιού παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση έξι οικισμοί στον δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου σύντομα αναμένεται η αποκατάσταση του δικτύου, όπως και στο χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσε εκ νέου ότι το προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός και εργάζεται πυρετωδώς για τη διασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα, ενώ αναφέρει πως όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ