Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 7η μέρα του μήνα Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά; (Γάμος εναντίον συμβίωσης! Τι προτιμούν τα ζώδια;)

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Ζώδια: Κριός

Μια προοδευτική προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα με ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι. Φρέσκια ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα και σε ενθαρρύνει να αφήσεις κάποιες από τις αναστολές σου και να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Είναι καιρός για ανάπτυξη και βελτίωση σχέσεων, αλλά και δημιουργικών έργων. Με αυξημένη ελευθερία και σεβασμό οι σχέσεις ανθίζουν. Είσαι σε θέση να αφήσεις τις δυσλειτουργικές συμπεριφορές. Τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά θέματα μπορούν επίσης να ωφεληθούν.

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια: Ταύρος

Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν έντονα τις φιλίες ή μια ευχάριστη ενασχόληση. Οι σχέσεις εξελίσσονται θετικά και μπορεί να υπάρξει ένα στοιχείο έκπληξης σήμερα. Το πνεύμα της διαφάνειας, της περιπέτειας και της προόδου σε φέρνει σε καλή διάθεση και σε ευνοϊκή θέση. Μπορείς να έχεις καινοτόμες ιδέες. Οι δυνατότητές σου είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα, τα σχέδια και τις επιθυμίες σου.

Ζώδια: Δίδυμοι

Μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι σήμερα σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου τις βαριές ενέργειες. Ο δυναμισμός σου πρωταγωνιστεί σήμερα. Η Αφροδίτη ωφελεί την επαγγελματική, αλλά και την κοινωνική σου ζωή αυτές τις μέρες και η σύνδεση της με τον Ουρανό μπορεί να σου δώσει ώθηση. Ίσως προκύψει μια ευκαιρία για να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία και να λύσεις ένα πρόβλημα.

Ζώδια: Καρκίνος

Ο πειραματισμός με ιδέες μπορεί να φέρει ευκαιρίες σήμερα, όπως και η δικτύωση. Είναι καλή ιδέα να αναμείξεις μάθηση, κοινή χρήση, προώθηση και δημοσίευση. Γνωρίζεις διαισθητικά τις μελλοντικές τάσεις. Είναι δυνατή μια νέα ή βελτιωμένη σύνδεση. Άνθρωποι ή ειδήσεις μπορεί να σε εμπνεύσουν. Και οι άλλοι γοητεύονται από τη μοναδικότητα και τις ιδέες σου. Οι πνευματικές ανταλλαγές δεν είναι μόνο ευχάριστες, αλλά και γόνιμες σήμερα. Μπορεί να υπάρξει μια αξιοσημείωτη εμπειρία που διευρύνει το μυαλό.

Ζώδια: Λέων

Υπάρχει ένα πνεύμα προόδου γύρω σου σήμερα και οι άνθρωποι φαίνονται πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν προβλήματα του παρελθόντος. Μπορεί να υπάρξει μια ευτυχισμένη στενή σύνδεση, μια οικονομική πρόοδος ή μια βελτίωση στο χώρο εργασίας σου που σου φτιάχνει τη διάθεση. Οι άλλοι σε παρατηρούν και σε εκτιμούν για τη μοναδική σου συμβολή. Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν, όχι απαραίτητα μέσω μεγάλης προσπάθειας, αλλά μέσω μιας γενικής προθυμίας να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου.

Ζώδια: Παρθένος

Το να λάβεις υπόψη σου την άποψη ενός συνεργάτη σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη να διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου. Υπάρχει ένα πνεύμα ανάπτυξης και προόδου σε μια σχέση και τα συναισθήματα σου εντείνονται. Είναι μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για να εμπνευστείς και να έχεις τέλειες ιδέες. Αυτό που προκύπτει σε μια συνεργασία ή μια φιλία σήμερα μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγικό.

Ζώδια: Ζυγός

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να διεκδικήσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Η Αφροδίτη έρχεται σε αρμονία με τον Ουρανό και σε φέρνει σε ιδανική θέση για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορείς επίσης να έχεις μια θετική, προοδευτική προσέγγιση σε πρακτικά ζητήματα σήμερα και θα απολαύσεις τα οφέλη. Οι λύσεις στα προβλήματα είναι απίθανο να είναι παραδοσιακές ή συνηθισμένες με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι, επομένως είναι λογικό να κρατάς το μυαλό σου ανοιχτό στις πιθανότητες.

Ζώδια: Σκορπιός

Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα και μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σου φτιάχνουν σήμερα τη διάθεση. Υπάρχει ένα πνεύμα ανάπτυξης που σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενη. Ξεφεύγεις από ένα παλιό μοτίβο και νέες προσεγγίσεις -σε ανθρώπους, αλλά και έργα- φέρνουν ανταμοιβές. Σε μια σχέση μπορείς να σπάσεις συμβολικά τις αλυσίδες που σε έχουν δεσμεύσει με παλαιότερες περιοριστικές συμπεριφορές. Μπορείς να ανατρέψεις σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα ή βαρετή κατάσταση και μια έκπληξη θα μπορούσε να είναι πολύ πιθανή.

Ζώδια: Τοξότης

Η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και πλησιάζει σε αρμονία με τον Ουρανό, ανοίγοντας σου τα μάτια και το μυαλό σε νέους τρόπους να συνεννοηθείς και να διασκεδάσεις. Μια διαφορετική προσέγγιση στους άλλους μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου σήμερα, ειδικά με την οικογένεια ή τα άτομα με τα οποία ζεις. Εναλλακτικές μέθοδοι που έχουν να κάνουν με την ευεξία σου, τραβούν την προσοχή σου. Αυτή η διέλευση επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θυμό, ανασφάλειες ή αγανάκτηση.

Ζώδια: Αιγόκερος

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα κοινωνικά και δημιουργικά σήμερα, αφού η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει τη μέρα μπορεί να φέρει μια σημαντική ανακάλυψη σε ερωτικά θέματα. Νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο αυθόρμητη απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέροντα πράγματα να μάθεις μέσω ενός φίλου. Η ενημερωμένη τεχνολογία μπορεί να ανοίξει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας για σένα.

Ζώδια: Υδροχόος

Μια όψη Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι σήμερα ελαφραίνει το φορτίο σου και η διάθεση σου φτιάχνει. Μπορεί να είναι μια ευχάριστη μέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι, τις ανέσεις, τις απολαύσεις και την ανακάλυψη νέων ενδιαφερόντων. Είσαι πιο τολμηρή και πρόθυμη να πειραματιστείς ιδιαίτερα με τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις που μπορούν να ωφεληθούν από μια νέα προοπτική. Οι εφευρετικές λύσεις στα προβλήματα μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα.

Ζώδια: Ιχθείς

Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι σήμερα ανεβάζει τη διάθεση σου. Κάτι που επικοινωνείς ή ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρεις το μήνυμα σου, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Η χρήση της δύναμης των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις ή να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου, μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα και οι άλλοι παρατηρούν και εκτιμούν τις μοναδικές ιδιότητες και απόψεις σου. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να απολαύσεις τον εαυτό σου και να αποσπάσεις τις σκέψεις σου προσωρινά από τις ανησυχίες σου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ