Τέσσερα tips που κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο για τις γυναίκες


Γιατί λοιπόν είναι τόσο σημαντικά αυτά τα ευρήματα; Με απλά λόγια, γιατί ποτέ δεν έχετε εξερευνήσει αυτό το θέμα στο παρελθόν, ούτε καν να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τι ακριβώς κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει όταν πρόκειται για σεξ.

Η ικανότητα επικοινωνίας για αυτές τις τεχνικές είναι πολύ σημαντική

  • Το 76,4% των γυναικών κάνουν τη διείσδυση λίγο πιο ευχάριστη λικνίζοντας κατά τη σεξουαλική επαφή. Γιατί; Λοιπόν, σε μεγάλο βαθμό για να αυξηθεί η διέγερση της κλειτορίδας, παρακάμπτοντας την τυπική ώθηση και αντ’ αυτού ευνοώντας μια βαθύτερη διείσδυση όπου η κλειτορίδα διεγείρεται επίσης από το πέος.
  • Ένα επιπλέον 87,5% των γυναικών συμμερίστηκαν ότι το σεξ είναι πιο ευχάριστο για αυτές όταν γνωρίζουν τον κόλπο τους διαφορετικά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Δηλαδή, μετακινήστε τους γοφούς, τη λεκάνη, τα πόδια ή τα γόνατά σας κατά τη διάρκεια του σεξ για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας ικανοποίηση. Σκεφτείτε το – και σημειώστε ότι όσο περισσότερο πειραματίζεστε, τόσο περισσότερο θα γνωρίζετε ακριβώς ποια γωνία λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

  • Το 69,7% των γυναικών ανέφεραν ότι το «ζευγάρωμα» τις ενεργοποιεί κατά τη διάρκεια του σεξ – δηλαδή, να εμπλακούν οι ίδιες και να φροντίσουν να μην αφεθεί όλη η σκληρή δουλειά στον άλλον τους. Σημειώνουν ότι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το «solo pairing», όπου μια γυναίκα αγγίζει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια του σεξ, ή το «ζευγάρωμα συντρόφου», όπου ο σύντροφός σας αγγίζει την κλειτορίδα σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Ουσιαστικά, είναι η διέγερση της κλειτορίδας σε συνδυασμό με τη διείσδυση και πάλι – παρατηρείτε ένα μοτίβο εδώ;
  • Τελευταίο, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο σημαντικό, το 83,8% των γυναικών μοιράστηκαν ότι το σεξ είναι καλύτερο για αυτές όταν περιλαμβάνει «ρηχά» – που ουσιαστικά σημαίνει ότι ευνοούν τη ρηχή διείσδυση, παρά τη βαθιά κολπική διείσδυση. Τα ευρήματα διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες στην πραγματικότητα φτάνουν σε οργασμό πιο τακτικά όταν το πέος – ή το σεξουαλικό παιχνίδι, η γλώσσα ή άλλο όργανο – αγγίζει ακριβώς μέσα στον κόλπο τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ