«Θα μπουν στη φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος»: Νέα κόντρα Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη


Μετά την κόντρα μεταξύ πρωθυπουργού και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης μετέφεραν την αντιπαράθεση στα social media. 

Μετά την κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή, τη σκυτάλη στην πολιτική αντιπαράθεση παρέλαβαν ο Παύλος Πολάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να εξηγήσει τι σημαίνει το «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία είτε με το καλό, είτε με το άγριο» που ανέφερε σε κομματική εκδήλωση ο Χρήστος Σπίρτζης και τον Άδωνι να του απαντά.

«Με το “καλό” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα επιστρέψουν οικειοθελώς στο Δημόσιο τα κλεμμένα, θα πάνε φυλακή με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Με το “άγριο” σημαίνει ότι όσοι, πολιτικοί και μη, θα παρεμποδίσουν την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης και την κάθαρση, θα μπουν (και θα μείνουν στη) φυλακή μέχρι να… σβήσει ο ήλιος!» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Εδώ μία “ψύχραιμη” φωνή από την αντιπολίτευση εξηγεί πώς αν κερδίσουν τις εκλογές, θα χρησιμοποιήσουν την Δικαιοσύνη για να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους… και μετά αναρωτιέστε πώς έστησαν την σκευωρία Novartis».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ