Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από την Συρία: 7χρονη προστάτευε τον αδελφό της κάτω από τα συντρίμμια επί 17 ώρες


Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Συρία, στο οποίο αποτυπώνεται η αδελφική αγάπη. Ένα μικρό κορίτσι προστατεύσει τον μικρό της αδελφό της ενώ και οι δύο είναι εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου που κατέρρευσε λόγω των ισχυρών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία την Δευτέρα.

Οι διασώστες που επιχειρούν στην Συρία εντόπισαν τα δύο αδελφάκια κάτω από τα συντρίμμια. Το 7χρονο κοριτσάκι, βλέποντας τους διασώστες, ακούγεται να λέει: «δεν θέλω παιχνίδια, θέλω να μας βγάλετε από εδώ».

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ, Mohamad Safa, ανέβασε στο Twitter ένα καρέ από το συγκλονιστικό βίντεο. Μάλιστα ανέφερε πως τα δύο μικρά αδελφάκια παρέμειναν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες και τελικά οι διασώστες κατάφεραν να τα βγάλουν με ασφάλεια.

«Το 7χρονο κοριτσάκι που κράτησε το χέρι της στο κεφάλι του μικρού της αδερφού για να τον προστατεύσει ενώ ήταν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες, τα κατάφερε με ασφάλεια. Δεν βλέπω κανέναν να μοιράζεται. Αν ήταν νεκρή θα μοιράζονταν όλοι! Μοιραστείτε τη θετικότητα…» έγραψε ο Mohamad Safa.

 

Τα δύο αδελφάκια διασώθηκαν, βρίσκονται πλέον σε ασφαλές μέρος και η κατάσταση της υγεία τους είναι καλή.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ